آموزش دسر رنگی خوشگل و خوشمزه با پاناکوتا

آموزش دسر رنگی خوشگل و خوشمزه با پاناکوتا
آموزش دسر رنگی خوشگل و خوشمزه با پاناکوتا

دسر رنگی با پایه پاناکوتا : خوشمزدگی در کنار زیبایی همیشه ما رو به غذا ها و دسرها جذب میکنه و یک اصل روانشناسی میگه که اشکال و اجسام رنگی (اونم رنگ شاد) شما رو جذب میکنه پس وقتی ما از دسر های رنگی استفاده میکنیم همه مایل میشن که دسر شما رو امتحان کنند حالا اگه این دسر به شکل خاصی هم درست بشه که دیگه همه از شما سوال خواهند پرسید. پس بریم یک آموزش مرحله به مرحله از طرز تهیه دسر رنگی خوشگل و خوشمزه رو یاد بگیریم.

توضیحی که در موردش باید بدم این هست که من با پایه پاناکوتا درست کردم، هم میتونید با این هم با پودینگ وانیلی هم با ژله بستنی یا ژله ماست و….درست کنید پس سلیقه ای هست . من تو ظرف سه تیکه آشپزخونه ام درست کردم سایز بزرگش اول با آب پیمانه کردم تا بدونم چقدر مایعات توش جان میگیره بعد درست کردم (آخر توضیح میدم دوباره)

مواد لازم برای تهیه دسر رنگی پاناکوتا

پاناکوتا وانیلی به اندازه قالب(در زیر نحوه درست کردن قرار داده شده)

بنر گل من و تو

ژله انواع مختلف در رنگ های مختلف

سرنگ برای پر کردن

لوله تو خالی (نی آیس پک و یا هر نی دیگه)

مواد لازم برای تهیه دسر رنگی پاناکوتا
مواد لازم برای تهیه دسر رنگی پاناکوتا

طرز تهیه دسر رنگی

اول پاناکوتا(انتهای مطلب نحوه درست کردن پاناکوتا رو هم به صورت مختصر توضیح میدم) رو درست کردم و ظرفم چون پلاستیکی بود گذاشتم پاناکوتا از داغی بیافته بعد تو ظرف خالی کردم بدون چرب کردن و … (به خاطر وجود خامه خودش راحت جدا میشه) بعد با یه شی لوله ای تو خالی مثل نی های کلفت ،نی آیس پک (من یه لوله ی فلزی داشتم خونه) با فاصله در چند ردیف پاناکوتا رو خالی کردم  از همون ابتدا با چرخش نی رو داخل پاناکوتا کنید و بپیچید تا خوب جمعش کنه و بعد خالی کنید .

خالی کردن پاناکوتا با نی
خالی کردن پاناکوتا با نی

نصف بسته ژله الوررا رو با دو سوم پیمانه آبجوش بن ماری کردم تا شفاف بشه چند قسمت کردم و به هر کدوم دو قطره رنگ خوراکی زدو و به وسیله سرنگ رنگ ها رو داخل حفره ها ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده (از همون ابتدا یکم از مواد پاناکوتا رو نگه داشتم و این مقداری که به وسیله ی نی خارج شد رو بن ماری کردم یه قطره رنگ خوراکی زدم و ریختم روی پاناکوتا تا یکدست و تمیز بشه )

اضافه کردن ژله با سرنگ به حفره ها
اضافه کردن ژله با سرنگ به حفره ها

وقتی بست لایه آخر یه بسته ژله انگور رو‌ درست کردم و ریختم روش (میتونید این قسمت. و حذف کنید سلیقه ایه)

اضافه کردن لایه بالایی
اضافه کردن لایه بالایی


گذاشتم پخچال وقتی بست دور تا دورش رو با چاقو آزاد کردم و با انگشت همه جارو آزاد کردم و تو ظرف برگردوندم خیلی راحت برمیگرده. این از توضیحات مراحلش سخت نیست خیلی ساده است .

دسر رنگی آماده شده
دسر رنگی آماده شده
دسر رنگی خوشگل و خوشمزه با پاناکوتا
طرز تهیه دسر رنگی خوشگل و خوشمزه با پاناکوتا

دستور پاناکوتا

پاناکوتا وانیلی حجم قالب من پنج پیمانه آب جا میگرفت پس مواد لازم رو هم طبق اون گفتم
پنج لیوان شیر
نه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
نصف قاشق چای خوری وانیل
یک بسته دویست گرمی خامه صبحانه
شکر : یک و یک چهارم پیمانه

اول یک پیمانه شیر رو بریزد روی ژلاتین و وقتی اسفنجی شد بن ماری کنید شفاف بشه  بعد مابقی مواد همه رو باهم مخلوط و بزارید رو گاز تا شکر حل بشه وقتی جوش اومد خاموش کنید و آخر ژلاتینه بن ماری شده رو اضافه کنید پایه پاناکوتام که براساس مقدار حجم قالبم تغییر میدم  سه پیمانه شیر +دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین +یک چهارم قاشق چای خوری وانیل + نصف بسته خامه و شکر نصف پیمانه