تهیه املت ایتالیایی فریتاتا

تهیه املت ایتالیایی فریتاتا
تهیه املت ایتالیایی فریتاتا

مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی فریتاتا

– تخم مرغ : 4 عدد
– شیر : نصف فنجان
– پنیر سفید سفت : 100 گرم
– گوجه فرنگی : 4 عدد کوچک
– فلفل قرمز : 2 عدد
– سیر : 1 حبه
– ریحان تازه : 3 تا 4 ساقه
– روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
– فلفل سیاه : نوک قاشق چای خوری
– نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه املت ایتالیایی فریتاتا

تخم مرغ ها و شیر را در ظرف مناسبی ریخته و به وسیله ی همزن برقی، خوب می زنیم تا سبک شود.

سپس فلفل خرد شده، پنیر سفید سفت مکعبی خرد شده، برگ های ریحان تازه ی ریز خرد شده، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم.

بنر گل من و تو

روغن زیتون را در تابه ای که قابلیت قرار گرفتن در فر را داشته باشد یا هر ظرف یا قالب مناسب دیگری، می ریزیم و روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و سیر ریز خرد شده را به همراه گوجه_فرنگی ها که از وسط به دو قسمت تقسیم کرده ایم، به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن تفت می دهیم.

گوجه فرنگی ها را از تابه خارج کرده و مخلوط تخم مرغی را به تابه اضافه می کنیم و درِ تابه را می بندیم و اجازه می دهیم به مدت 5 تا 6 دقیقه، بپزد سپس اجاق را خاموش می کنیم.

گوجه فرنگی ها را روی املتِ نیمه آماده می چینیم و تابه را به مدت 5 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 200 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم.