آشپزی

خمیر جادویی خمیر پیراشکی به شکل گل

خمیر جادویی برای پیراشکی
262بازدید

سلام خدمت دوستان خوبم امروز میخوام آموزش درست کردن خمیر پیراشکی یا همون خمیر جادویی رو بهتون آموزش بدم. ااین خمیر همونطور که از اسمش پیداست همه کاره ست و برای نان، پیتزا، پیراشکی و اشترودل و…میشه ازش استفاده کرد فوق العاده لطیفه پس با ما همراه باشید با این آموزش کاربردی، در ضمن از مراحل کار که بتونید پیراشکی به شگل گل درست کنید براتون آماده کردم.

مواد لازم خمیر جادویی ( خمیر پیراشکی )

آرد ۳ لیوان

خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

تخم مرغ ۱ عدد

شیر  ۱ لیوان

روغن ۶ قاشق غذاخوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

شکر ۱ق چای خوری


طرز تهیه
خمیر جادویی ( خمیر پیراشکی )

خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
تخم مرغ ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

پس از مخلوط کردن مواد را با دست ورز دهید  تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.و سپس خمیر را روی سطح کار باز کرده و بشکل مورد نظرتون دربیارید. رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ +۱ق غ زعفران غلیظ دم کرده با فرچه بزنید وداخل فر ۱۸۰ درجه بزارید به مدت ۲۵ دقیقه تا زیر وروی پیراشکیها طلایی بشه .

برای مواد داخل پیراشکی هم از هر چیز دلخواهی میتوانید استفاده کنید .

مراحل تهیه پیراشکی گوشت به شکل گل

در زیر مراحل شکل دادن به خمیر برای تهیه پیراشکی گوشت به شکل گل رو برای آموزش مرحله به مرحله قرار دادم من در این آموزش پیراشکی گوشت رو درست کردم و تصویر نهایی رو هم که ملاحظه میکنید پیراشکی گوشت هستش.

خمیر جادویی ، خمیر پیراشکی
مراحل درست کردن خمیر جادویی ، خمیر پیراشکی
 خمیر جادویی ، خمیر پیراشکی
مراحل درست کردن خمیر جادویی ، خمیر پیراشکی
مراحل درست کردن خمیر جادویی ، خمیر پیراشکی
مراحل درست کردن خمیر جادویی ، خمیر پیراشکی
مراحل درست کردن خمیر پیراشکی گلی
مراحل درست کردن خمیر پیراشکی گلی
مراحل درست کردن خمیر پیراشکی گلی
مراحل درست کردن خمیر پیراشکی گلی
پیراشکی گوشت به شکل گل
پیراشکی گوشت به شکل گل
پیراشکی گوشت به شکل گل
پیراشکی گوشت به شکل گل

نکته: این خمیر تا ۳روز داخل یخچال قابل نگهداری ودر فریزر تا یک ماه میتونید نگه دارید.

متن و عکس : فرشته قربانی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

1 دیدگاه

ارسال پاسخ