آشپزی

دستور پخت کیک ردولوت ، یک کیک خوشمزه

دستور پخت کیک ردولوت ، یک کیک خوشمزه
60بازدید

اگه دوست دارید یک کیک خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید که همه انگشت به دهن بمونن من پیشنهاد میکنم حتما کیک ردولوت (کیک مخملی) رو امتحان کنید و آشپزی خودتون رو به رخ بقیه بکشید.

من که واسه تولد بابام ردولوتي پزيده ام كه مگو، كه مپرس😋 بافت این کیک ، مزه اش، کرم پنیری لاش حرفی واسه گلایه نمیذاره . به نظر من چیزی که این کیک رو محبوب کرده جدا از رنگ زیباش، مزه و بافت محشرشه، پیشنهاد میکنم تا درستش کنین و خودتون ببینین

مواد لازم برای کیک ردولوت (کیک مخملی)

كره (۱۱۳ گرم)

شکر(۳۰۰ گرم)

تخم مرغ بزرگ ۲ عدد

عصاره وانيل ۱ ق چای‌خوری

آرد سفید(۲۵۰ گرم)

پودر کاکائو (۱۵ گرم)

جوش شیرین۱ قاشق چای‌خوری

نمک½ قاشق چای‌خوری

باتر میلک۱ پیمانه (۲۴۰ میلی‌لیتر)مخلوط يك ليوان شير با يه ق چ سركه سفيد كه اجازه بدهيم يك ربع استراحت كند،

سرکه سفید۱ ق چای‌خوری

رنگ خوراکی قرمز (رنگ مایع) ۲ ق غذاخوری

طرز تهیه کیک ردولوت (کیک مخملی)

ابتدا باید فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.کف قالب ۲۳ سانتی را چرب کرده و با کاغذ روغنی مناسب بپوشانید.حالا کره که به دمای محیط رسیده را داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی حدود ۱ تا ۲ دقیقه بزنید تا حالت نرمی پیدا کند.سپس شکر را به کره افزوده و آنقدر بزنید تا حالت پفی و رنگ روشن پیدا کند. (۲-۳ دقیقه)حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید و بعد عصاره وانیل را نیز اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید.

در ظرفی جداگانه؛ آرد سفید، پودر کاکائو و نمک را الک کرده و ویسک کنید.داخل یک کاسه، باتر میلک و رنگ خوراکی قرمز را باهم ترکیب کنید.حالا به ترتیب، مواد خشک و باتر میلک مخلوط‌شده با رنگ را به مخلوط کره، شکر و تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید. سعی کنید ترتیب مخلوط‌کردن مواد به صورتی باشد که با آرد شروع و با آرد به پایان برسد.داخل ظرفی دیگر، سرکه سفید را با جوش شیرین مخلوط کنید.وقتی صدای گاز حاصله (چیزی شبیه فش فش کردن) شنیدید، بلافاصله ترکیب را به مایه کیک اضافه کنید و مواد را باهم فولد کنید. اضافه‌کردن این ترکیب باث ایجاد بافت پفی و پنبه‌ای در کیک می‌شود.

حالا مایه کیک آماده شده را به سرعت در قالب‌ از قبل آماده‌شده بریزید و قالب‌ا را تکان دهید تا سطح مواد یک‌دست و صاف شوند.کیک‌ را داخل فر قرار داده و به مدت۲۵ تا ۳۰ دقیقه با همان دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰درجه سانتی گراد بپزید.

طرز تهیه کیک ردولوت
طرز تهیه کیک ردولوت


مواد لازم برای فراستینگ یا پوشش روی کیک مخملی:

كره دماي محيط ۱۰۰ گرم

پنیر لبنه (دمای محیط) ۲۵۰گرم

عصاره وانیل۱ ق چای‌خوری

پودر قند۱۱۵ گرم

خامه فرم گرفته۲۵۰ میلی‌لیتر.

طرز تهیه فراستینگ یا پوشش روی کیک مخملی

برای تهیه این فراستینگ ابتدا پنیر لبنه و كره و پودر قند را باهم داخل ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا یک‌دست و نرم شوند.عصاره وانیل را نیز اضافه کنید و ابتدا با سرعت کم و بعد با سرعت متوسط خوب مخلوط کنید.حالا نوبت اضافه کردن خامه فرم گرفته است.کم‌کم سرعت همزن را بالا ببرید تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند.کرم پنیر خامه‌ای شما آماده است. حالا به دلخواه تزيين كنيد 😍

رسپی کیک ردولوت + عکس : زهرا بختیاری

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ