طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ

طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ

اشترودل یه پیشنهاد عالی برای غذاهای فانتزی و شیک هست. همیشه درست کردن غذاهای فانتزی و تازه همه رو تشویق میکنه که با اشتهای بیشتری غذاشونو میل کنند. اشترودل در اصل یه نوع شیرینی اتریشیه که داخلش رو با مواد شیرین پر میکنند.

مواد لازم برای تهیه اشترودل مرغ قارچ

– ارد به میزان لازم

خمیر مایه ١ قاشق سوپ خوری

بنر گل من و تو

آب ولرم ١/٣ پیمانه

کره ۵۰ گرم

ماست ١ قاشق سوپخوری

شکر ١ قاشق مرباخوری

نمک کمی

تخم مرغ ١ عدد

سینه مرغ ١ عدد

قارچ ١۰۰ گرم

فلفل دلمه ١ عدد

پنیر پیتزا به میزان لازم

پیاز ١ عدد

طرز تهیه اشترودل مرغ قارچ

ابتدا خمیر مایه رو با شکر و آب مخلوط میکنیم و اجازه میدیم عمل بیاد.

تخم مرغ رو با کره و ماست مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه عمل اومده رو میریزیم, ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر جمع شود بعد خمیر را حدود ١ساعت استراحت میدیم تا حجیم بشه.

برای مواد میانی پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم بعد سینه مرغ رو نگینی کرده و بهمراه کمی نمک و فلفل دلمه ای به پیاز اضافه کرده و تفت میدیم کمی که پخته شد قارچ رو میریزیم و وقتی قارچها سبک شد زیر گاز رو خاموش میکنیم.

خمیر رو بصورت یه مستطیل باز میکنیم بعد با رولت بر از کناره ها برش های یک سانتی میزنین (یعنی دور خمیر مستطیلی مون باید ریش ریش باشه) بعد مواد رو وسط خمیر ریخته و پنیر می ریزیم, از کناره ها بصورت یک در میان نوارها رو روی هم میاریم حالت گیس بافت بعد داخل سینی فر چرب شده چیده رومال زرده و زعفران میزنیم و در فر ١٨۰ درجه به مدت ٣۰-۴۰ دقیقه قرار میدیم.