طرز تهیه نان بربری خانگی کنجدی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه نان بربری در فر
طرز تهیه نان بربری در فر

طرز تهیه نان بربری خانگی : همان طور که میدونید نان بربری یکی از نون های پر طرفدار در ایران هست ولی خب اگه بتونیم اونو تو خونه درست کنیم دیگه عالی میشه، یه نون ترد و خوشمزه و خوش بافت که البته از نونای فانتزی حساب میشه هم روغن داره هم با مخمر فوریه ان شالله دستور بدون روغنش هم امتحان میکنم و نتیجش بهتون میگم.دوستان در پخت نان بربری در فر ، یکی مقدار آرد و گاهی مقدار آب(بستگی داره که کدومش ثابت و کدوم متغییر باشه)و دیگری درجه حرارت فر برای همه ممکنه یکسان نباشه.در مورد آرد نوع آرد و میزان جذب رطوبتش متفاوته پس اینا رو باید خودتون یکی دوبار تجربه کنید تا متوجه بشید.

مواد لازم برای تهیه نان بربری خانگی

آرد نان تقریبا ۵۰۰گرم(ممکنه کمی بیشتر یا کمتر مصرف بشه برای من ۲۰گرم اضافه تر مصرف شد)

مخمر فوری۱قاشق چای خوری

بنر گل من و تو

نمک۱قاشق چای خوری

آب۱و۱/۲پیمانه

روغن مایع۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه نان بربری خانگی

برای درست کردن نان بربری در فر ابتدا باید آب و مخمر با هم مخلوط کنید روغن اضافه کنید و سپس آرد و نمک اضافه کرده و ورز دهید که من با استند میکسر ورز دادم در غیر اینصورت روی سطح صافی که کمی آردپاشی شده به مدت ده دقیقه ورز بدین خمیر نرم و لطیفی درست میشه زیاد چسبناک نیست ولی نرمه بعد داخل ظرف تمیزی بذارین روش بپوشونید و در محیط آشپزخونه استراحت بدین مدت استراحت همیشه به دمای محیط بستگی داره.

آشپزخونه من با دمای ۲۶ درجه سانتی گراد تقریبا یک ساعت و نیم زمان صرف شد تا خمیر حجیم بشه بعد هم پف خمیر رو با دست بگیرید خمیر رو روی سطح صاف دو یا سه قسمت کنید و بصورت نون بربری شکل بدین به روی سینی فر که کمی آرد پاشیدین منتقل کنید مجددا روش بپوشونید حدود نیم ساعت استراحت کنه بعد هم روی نون رو رومال بزنید و با انگشت دست یا دسته قاشق یا هر وسیله دیگری خط بندازید و کنجد بپاشید و درون فری که از قبل با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم شده البته با فن، به مدت تقریبا ۱۵_۲۰ دقیقه قرار بدین.از فر که بیرون میارین حالت تُست شده داره ولی وقتی سرد شد برش بزنید و داخل نایلون نگهدارین نرم میشه.

نان بربری خانگی
نان بربری خانگی
نکات مهم

– برای رومال یک قاشق چایخوری آرد با پنج قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید بذارین روی حرارت به محض اینکه غلیظ شد بردارید زیاد روی حرارت نمونه.سرد که شد استفاده کنید.
– اگه مخمر فوری نیست باید با آب ولرم و کمی شکر اونو عمل بیارین بعد استفاده کنید.
– اگه بخواین نونهاتون بوی مخمر نگیره خمیر رو در جای گرم استراحت ندین در محیط آشپزخونه بذارین تا آهسته خمیر پف کنه.مدت زمان استراحت بیش از حد نباشه.مخمر زیاد استفاده نکنید.اگه مخمر فوریه دمای آبی که استفاده میکنید نیاز نیست گرم باشه اینا نکاتی بودن که زیاد سوال پرسیده میشد.
– پیمانه و قاشقها استاندارد آشپزی هستند.

ویدیو طرز تهیه نان بربری در فر

✔در ویدیو زیر شما با طرز تهیه این نان بربری خانگی رو مشاهده میکنید تا هم طرز پهن کردن خمیر و ببینید هم خمیر که به چه صورت باشه پس حتما ویدیو رو مشاهده کنید.

رسپی از نجمه السادات شریعتمداری

مطالب پیشنهادی :

طرز تهیه نان کدو حلوایی بهمراه اسموتی

دستور پخت نان صبحانه نارگیلی

طرز تهیه نان اردک ، نان محلی زنجان

طرز تهیه نان شیر پفکی و خوشمزه