آشپزینان

طرز تهیه نان پوآچا کدو حلوایی

طرز تهیه نان پوآچا کدو حلوایی
59بازدید

طرز تهیه نان پوآچا کدو حلوایی : یکی از خوشمزه های پاییزی کدو حلواییه که من عاشقشم  کلا هر چی که باهاش درست بشه رو دوس دارم مخصوصا این نون خوش عطر و خوشمزه رو اگر دنبال خوردنی هایی هستید که با کدو حلوایی درست میشه حتما تو وب سایت گل من و تو سرچ کنید خوشمزه های زیادی پیدا میکنید مثل کاپ کیک کدو حلوایی ، کیک کدو حلوایی و… . بریم سراغ آموزش نان پوآچا کدو حلوایی🎃🎃

مواد اولیه لازم برای نان پوآچا کدو حلوایی

شیر ولرم یک پیمانه

شکر ۵ قاشق غذاخوری

ماست یک پیمانه سرخالی

روغن مایع یک پیمانه سرخالی

تخم مرغ دو عدد ،یک زرده بماند برای رومال

پوره کدو حلوایی که بدون آب باشه یک پیمانه

بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری

مقداری پوره کدو حلوایی و شکر و دارچین برای داخل نان اگر دوس داشتید هل و کشمش هم میتونید بزنید. (آموزش پوره کدو حلوایی رو میتونید از قسمت کیک کدو حلوایی مطالعه کنید)

مایه خمیر ۱ قاشق غذاخوری سر پر + یک قاشق غذاخوری شکر  + ۱/۴آب ولرم میزاریم تا عمل بیاد.

آرد به میزان کافی ، چون نوع آردها با هم تفاوت داره مقدار دقیقی نداره تا جایی اضافه میکنیم که خمیر لطافتش رو از دست نده.

طرز تهیه نان پوآچا کدو حلوایی

اول مایه خمیر رو میزاریم با کمی شکر و آب ولرم که در دستور هست عمل بیاد. داخل کاسه همزن تخم مرغ شیر ولرم روغن مایع و شکر و تخم مرغ رو با کمی هل یا وانیل و پوره کدو حلوایی و کمی دارچین بریزید و بزنید تا یکدست و مخلوط بشن.

حالا کم کم آرد و بهبود دهنده رو به مواد اضافه کنید، اینقدر آرد اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که بدستتون نچسبه و خمیر رو حدودا ۱۰ دقیقه با دست یا ۵ دقیقه با دستگاه خمیر زن خوب بزنید تا بافت نون یکدست بشه.

خمیر رو داخل کاسه چرب شده بزارید ویک ساعت در جای گرم استراحت بدید. بعد از استراحت کمی خمیر رو ورز بدید تا هوای اون گرفته بشه بعد دو تا چونه به اندازه پرتقال درشت بردارید وهر دو رو گرد باز کنید و روی سطح اولی کمی خامه بمالید و خمیر دوم رو روش پهن کنید.

خمیر رو با برش زن پیتزا به ۸ قسمت باز کنید

برش زدن خمیر
برش زدن خمیر

مطابق عکس بالا و روی هر قسمت مثلثی یه چونه کوچیک که داخلش از پوره و شکر و دارچین مخلوط کردید بزارید و بعد راس مثلث رو روی چونه ها بیارید.

مراحل تهیه نان پوآچا کدو حلوایی
مراحل تهیه نان پوآچا کدو حلوایی
شکل دهی نان
شکل دهی نان


برای قسمت وسط نان یه چونه بزرگ بر دارید وسطش از پوره کدو حلوایی بزارید و مطابق عکس های زیر با نوارهای نازک روش رو حصیری طرح بدید.

طرح حصیری وسط نان
طرح حصیری وسط نان
کناره های خمیر
کناره های خمیر
طرح کامل شده نان
طرح کامل شده نان

بعد رومال زرده و زعفرون بمالید و کمی کنجد و سیاهدانه و بره تو فر با حرارت ۱۸۰ درجه ویه کاسه آب داخل فر برای مدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا روی نانها برشته و طلایی بشه.

نان پوآچا کدو حلوایی
نان پوآچا کدو حلوایی

رسپی این نون خوشمزه از مهرک حسینی عزیز هستش

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

2 دیدگاه

ارسال پاسخ