آشپزی

طرز تهیه پیراشکی گوشت عالی

طرز تهیه پیراشکی گوشت عالی
97بازدید

این دستوری که امروز بهتون میگم بینهایت نرم و خوش مزه هست و خیلیم آسونه و خمیرش برای همه چی استفاده می شه و اصلا بوی خمیر مایه حس نمیشه.

خمیر پیراشکی عالی

اول دو لیوان آرد رو داخل کاسه بریزید
نصف قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر خمیر مایه فوری (اگر خمیر مایه فوری نداری اول باید درون آب ولرم یک قاشق غذاخوری سر صاف پودر خمیرمایع و یک قاشق چای خوری شکر رو بریزید و صبر کنید تا خمیر مایع درست بشه) قاطی ارد کنید و با قاشق مخلوط کنید.

وسط ارد رو گود کنید و یک عدد تخم مرغ ۵ قاشق غذاخوری ماست نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان آب ولرم ریخته باز با قاشق خوب مخلوط کنید یک کاسه ارد بغل دستتون بذارید و کم کم به خمیر اضافه کنید تا زمانیکه احساس کردید خمیر جمع شده شروع کنید با دست ورز دادن حدود ۱۰ دقیقه باید خوب ورز بدید. آرد زیاد به خمیر نزنید چون خمیر سفت میشه و کیفیت خمیر خوب نمیشه پس سعی کنید خمیر لطیفی باشه اگه کمی هم چسبندگی داشت زیاد مهم نیست با چرب کردن دست چسبندگیش رو رفع کنید.
حتما یک ساعت خمیر رو تو دمای آشپزخونه استراحت بدید اگه زیاد بمونه بوی ترشیده میده.
بعد از عمل اومدن خمیر با نوک انگشتتون پف خمیر رو بگیرید ولی زیاد ورز ندید.

طرز پیچیدن خمیر پیراشکی
طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

طرز تهیه مواد پیراشکی

برای داخل پیراشکی : پیاز وگوشت چرخکرده یا مرغ پخته رویش ریش شده و قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده و زردچوبه ونمک و فلفل و آویشن ودارچین ورب جعفری و گردوی خرد شده و پنیر پیتزا وهر مواد دیگه ای که دوست دارین میتونید استفاده کنید.

طرز پیچیدن خمیر پیراشکی

برا باز کردن خمیر سعی کنید زیاد از آرد استفاده نکنید چون پیراشکی نونش سفت میشه و سعی کنید میز کار و دستتون رو چرب کنید ولی موقع گذاشتن خمیر داخل قالب کمی زیر خمیر رو ارد بزنید که به قالب نچسبه.

خمیر رو کمی بزرگتر از قالب پیراشکی قالب بزنید تا موقع تا کردن قالب لبه ها خوب بهم بچسبه و بعد تا کردن قالب قسمتهای اضافی خمیر که از قالب زده بیرون رو جدا کنید تا مرتب باشه.

موقع گذاشتن مواد داخل خمیر اصلا مواد رو به لبه های خمیر نریزید ودرست وسط خمیر بذارید چون موقع پختن لبه ها باز میشه وقیافش خوب نمیشه.

بعد تا کردن خمیر تو سینی بچینید و یک ربع استراحت بدید وبعد زرده تخم مرغ و کمی روغن مایع را مخلوط کنید وبا فرچه رو پیراشکی بکشید و تو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه نیم ساعت بذارید تا زیر و کناره هاش طلایی بشه وبعد گریل رو روشن کنید تا روشون هم طلایی بشه.

زیاد تو فر نگذارید بمونه چون پیراشکی خشک میشه من حدود یک ربع گذاشتم چند دقیقه هم آخر گریل زدم.

این قالب که استفاده کردم جنسش پلاستیکی هست.

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ