آشپزی

طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه

طرز تهیه کالباس خوشمزه خانگی
416بازدید
طرز تهیه کالباس خانگی : یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین خوراکی کالباس هست که با تهیه اون در خانه میتونید به افراد خانواده خود شانس امتحان کردن اون رو به صورت سالم و مقوی بدهید. کالباس جزو خوشمزه های غذایی حساب میشه که کلی بحث واسش پیش میاد. از غیربهداشتی بودن تا مضر بودن آن. ولی طعم لذیذ اون نمیذاره که از خریدن کالباس بگذریم. اگر بتونیم کالباس رو توی خونه درست کنیم هم خوشمزه ترین  هارو در غذامون داریم هم دیگه از اینکه بهداشتی نباشه خیالمون راحت میشه. حالا میریم سراغ تهیه کالباس خانگی خومشزه حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی

گوشت مرغ بدون استخوان: ۱ کیلو (می‌توان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده کرد)
سیر: ۳ حبه
زردهٔ تخم مرغ: ۳ عدد

هویج: ۱ عدد

آرد: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
دارچین: یک سوم قاشق مرباخوری
زنجبیل: یک پنجم قاشق مرباخوری
هل: نصف قاشق مرباخوری
میخک: ۲ عدد
جوز هندی: ۲ عدد (به جای میخک و جوز هندی می‌توان از نصف قاشق مرباخوری آویشن استفاده کرد.)
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
قارچ: ده عدد (به‌‌ همان صورت کامل و تکه نکرده اضافه می‌کنیم تا هنگام برش زدن کالباس، دیده شود و سطح کالباس را زیبا‌تر کند)

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی خوشمزه

نکته ای که در مورد ادویه ها وجود داره اینه که خودمون رو مقید به چیزهایی که در دستور غذا هست نکنیم باید ادویه ها رو کم و زیاد کنید تا باب میل خودتون بشه. سخت نگیرید اگه ادویه ای رو ندارید حذف کنید 🙂

طرز تهیه کالباس:

طرز تهیه کالباس خانگی
طرز تهیه کالباس خانگی
گوشت مرغ بدونه استخوان را همراه با ۳ حبه سیر ۳ بار کامل چرخ کنید. آرد را الک کرده و تمام ادویه ها را در آن بریزید و کامل مخلوط نمایید. دوباره همین مخلوط را بر روی مرغ چرخ شده الک کنید. تخم مرغ را اضافه کنید وکامل با دست ورز بدهید. . ورز دادن را آنقدر ادامه دهید تا خمیر یکدستی بدست آید.
پیچیدن مواد کالباس در فویل
پیچیدن مواد کالباس در فویل
سپس قارچ ها و هویج را خرد کرده و با روغن به مخلوط قبلی اضافه کنید. فویل (نایلون) را باز کرده و مواد را روی آن قرار می دهیم.
طرز پیچیدن کالباس خانگی
طرز پیچیدن کالباس خانگی
به صورت شکلاتی بسته و به مدت ۴۵ دقیقه بخار پز می کنیم. سپس آن را در داخل یخچال قرار داده تا کامل سرد شود. سپس فویل را باز کرده و برش می زنیم. کالباس خانگی شما آمده است. نوش جان
البته میتونید داخل آب جوش هم بندازید به این شکل که یک ظرف کمی بزرگ تر از لندازه کالباس خود انتخاب کنید که به راحتی کالباس تهیه شده درون اون قرار بگیرد.
حال ظرف را پر از آب کنید و روی شعله قرار دهید و پس از آن که ظروع به جوشیدن کرد کالباس را داخل آن بیندازید. توجه داشته باشید که آب حداقل ۲ سانتی متر باید بالاتر از کالباس شما قرار بگیرد تا کالباس خانگی شما کاملا پخته شود. در این وضعیت یک ساعت و نیم باید در آب جوش قرار داشته باشد تا مراحل پخت کامل شود.
و سپس آن را در داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و حالا کالباس شما آمادس و می توانید آن را برش داده و استفاده کنید.

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ