غذا

طرز تهیه کرپ گوشت فوق العاده خوشمزه + ویدیو

طرز تهیه کرپ گوشت
طرز تهیه کرپ گوشت
92بازدید

طرز تهیه کرپ گوشت : یکی از غذاهای خوشمزه فرانسوی که اکثر مواقع برای صبحانه آماده میشه کرپ گوشت هست و بیشتر مواقع مواد داخل اون شیرین درست میکنند ولی ما در این مطلب براتون با گوشت درست کردیم که میتونید به جای به عنوان پیش غذا و یا خود غذا ازش استفاده کنید . البته میتونید به جای گوشت از ژامبون هم استفاده کنید راستی ویدیو انتهای مطلب که تمامی مراحل رو نشون میده از دست ندید و حتما نگاه کنید

مواد لازم برای تهیه کرپ گوشت

خب دوستای گلم موادی که در ادامه میگم برای حدود ۹ عدد کرپ کامل و ۱۸ عدد نصفی هست و به این نکته هم توجه کنید که در این دستور هر پیمانه ۲۰۰ میلی لیتر هستش

برای کرپها:

۲ پیمانه شیر
۲ تخم مرغ
۱/۴ پیمانه یا ۶۳ میلی لیتر روغن مایع
۱/۴ پیمانه یا ۶۳ میلی لیتر آب
۲ پیمانه آرد
۱ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق مرباخوری شکر

برای سرخ کردن کرپها:

۲تخم مرغ
۱/۴ پیمانه یا ۶۳ میلی لیتر شیر
آرد سوخاری یا کنجد

برای مواد گوشتی:

۲۰گرم گوشت چرخ کرده
۱ پیاز متوسط
۳ فلفل سبز یا یک عدد فلفل دلمه ای
قارچ(اختیاری)
جعفری خرد شده
۱-۲ عدد گوجه فرنگی رنده شده یا رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز

طرز تهیه کرپ گوشت خوشمزه

خب برای اینکه شروع به پخت کرپ کنیم ابتدا همه مواد کرپ رو مخلوط کنین و ملاقه ملاقه داخل تابه نسوز بدون روغن بریزید و هر دو طرفشونو کامل سرخ کنیند. سپس برای مواد گوشتی ،پیاز رو رنده کنین و با گوشت مخلوط کنین و با کمی کره بپزین و سپس بقیه مواد و رو بهش اضافه کنید و شروع به پختن مواد کنید. توجه داشته باشید که به قدری باید مواد بپذن که آبش کامل کشیده بشه.

خب حالا دیگه مونده پیچیدن مواد ، داخل کرپها مواد گوشتی بزارین و پنیر پیتزا -موزارلا یا کاشار هم قرار بدین و مثل ویدیو رول کنین و سپس داخل مخلوط شیر و تخم مرغ که با چنگال کمی زدین قرار بدین و بعد داخل آرد سوخاری یا کنجد بغلطونین و در کلی روغن سرخ کنین هر طرفشونو. به همین راحت میتونید یکی کرپ گوشت خوشمزه درست کنید.

 

امیدوارم از طرز تهیه کرپ گوشت خوشتون اومده باشه و حتما برای خانواده درست کنید.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کیک گوشت مجلسی

طرز تهیه آبگوشت بزباش کاملا سنتی

طرز تهیه پیراشکی گوشت عالی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ