طرز تهیه کیک بیسکوییت هرمی: یکی دیگه از کیک های بیسکویتی که نیازی به فر نداره برای تهیهش همین کیک هرمی هست که از یک پیج ترکیه ای ترجمه شده ، شما میتونید به راحتی اونو تو خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
موادی که شما لازم دارید
۳۲ عدد بیسکوییت پتی بور
برای کرم:
۳ لیوان شیر (۶۵۰ میلی)
۱ استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، ۸۵ گرم)
۲ قاشق غذاخوری پر آرد
۲ قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم یا ذرت)
۱ عدد زرده تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۷۵ گرم شکلات شیری
۲ عدد موز باریک و بلند
برای روی بیسکوییت ها:
۱ پاکت پودر کرم شانتی (۷۵ گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده )
۱ استکان شیر سرد (استکان ۱۲۵ میلی ، ۱۲۵ گرم)
شکلات تلخ
طرز تهیه کیک بیسکوییت هرمی مغز موزی
ابتدا سلفون بزرگ را روی میز باز کنید. ۱۵ عدد بیسکوییت را در ۳ ردیف ۵ تایی کنار هم بچینید. سپس کرم را آماده کنید. برای کرم تمام مواد بجز شکلات را به ترتیب داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق بذارید و با حرارت متوسط در حالیکه مدام هم میزنید بپزید و ۲ دقیقه بجوشانید. وقتی قوام گرفت و غلیظ شد از روی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و ۳_۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا شکلات آب شود. یک قاشق غذاخوری پر از کرم آماده شده بردارید و به طور یکنواخت روی بیسکوییت ها را بپوشانید.
مجدد ۱۵ عدد بیسکوییت روی کرم بچینید(من برای ردیف دوم از بیسکوییت کاکائویی استفاده کردم و ردیف بعدی باز بیسکوییت ساده استفاده کردم) مجدد از کرم روی تمام بیسکوییت ها بمالید. موز کامل را در قسمت وسط بذارید و در دو طرف کناری بیسکوییت ساده بچینید و روی بیسکوییت ها کرم بمالید. دو طرف سلفون را بگیرید و به سمت وسط جمع کنید و شکل هرم بدید. داخل بشقاب بذارید و حدود ۲ ساعت در فریزر بذارید.
مرحله پایانی کیک بیسکوییت هرمی مغز موزی
سپس از سلفون بیرون آورید و تمام قسمتهای کیک را با کرم شانتی بپوشانید (پودر کرم شانتی را با شیر سرد خوب هم بزنید تا فرم بگیرد، میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید) و با شکلات آب شده به روش بنماری تزیین کنید و ۱ ساعت در یخچال بذارید سپس برش زده سرو کنید. از حالا نوش جان کسانیکه که امتحان میکنند.
مطالب مرتبط :
کیک یخچالی ساقه طلایی فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه کیک موزاییک کدو حلوایی
منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو