آشپزیکیک

طرز تهیه کیک سیب با خامه ترش

طرز تهیه کیک سیب با خامه ترش
65بازدید

طرز تهیه کیک سیب با خامه ترش : عصر پاییزی سرد هیچی مثل یه کیک معطر وخوشمزه در کنار خانواده نمیچسبه ،مخصوصا این کیک خوشمزه وعالییی که بهتون قول میدم عاشق طعم و بافت پوک ونرمش میشید. کیک سیب و خامه ترش 🍏🍎 با هم بریم سراغ رسپی کیک سیب و خامه ترش .

مواد لازم برای تهیه کیک سیب با خامه ترش

۱/۲ پيمانه كره نرم شده
١ پيمانه شكر عزيزان به نظر من ٣/٤ كافي هستش
٢ عدد تخم مرغ
١ قاشق چای خوری وانيل
١ قاشق چای خوری بيكينگ پودر
١ قاشق چای خوری جوش شيرين
١/٤ قاشق چای خوری نمك
١ پيمانه خامه ترش
٢ پيمانه سيب بافت سفت خورد شده
٢ پيمانه آرد

براي مواد روي كيك

۳/۴ پيمانه گردو خورد شده ١ پيمانه بهتره 😀
١ قاشق غذا خوری دارچين
٣/٤ پيمانه شكر قهوهاي. اين شكر قهوهاي خيلي عالي ميشه
٣ قاشق غذا خوری كره آب شده

درجه فر ۱۸۰درجه براي ظرف ۲۵×۳۵
براي پخت ٣٥ تا ٤٠ دقيقه

دستور خامه ترش

خامه ۲۰۰ ميلي ليتر
شير نصف ليوان
سركه سفيد ۲ قاشق غذا خوری

شیری که قراره ازش استفاده کنیم باید ولرم باشه. یعنی نباید انگشتمون رو بسوزونه. فقط قدری گرمیش رو حس کنیم.

خامه رو از قبل از یخچال بیرون بذارید تا گرم شه و بعد تو یه ظرف شیشه ای بریزید. سرکه رو به شیر اضافه میکنیم و ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا ببره. وقتی برید خوب هم میزنیم میزنیم و به خامه اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم. روی سر شیشه یه دستمال حوله میندازیم و دورش یه کش میندازیم و میذاریم ۲۴ساعت در دمای اتاق بمونه. بعد داخل یخچال میذاریم و اجازه میدیم ۲۴ساعت در یخچال استراحت کنه.

خامه ترش ما آمادست. درش رو محکم ببندید و در یخچال نگه داری کنید و تا ۱ هفته اونو مصرف کنید.

طرز تهیه کیک سیب با خامه ترش

شکر رو به همراه کره نرم بزنید تا کاملا حجیم و کرم رنگ بشه بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم رو تقریبا ۲دقیقه بزنید بعلاوه وانیل ،حالا بطور متناوب آرد و خامه ترش رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن همزن رو خاموش کنید وبازم با لیسک بهم بزنید تا گوله آردی نمونده باشه،سیبهای ریز خرد شده رو با یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید و به مواد کیکمون اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم. ته قالب رو کاغذ روغنی پهن کنید وتمام مواد کیک رو روی سینی بطور یکنواخت پهن کنید. مواد رویه کیک که شامل شکر قهوه ای گردو و کره آب شده است رو هم با هم مخلوط کنید وروی سطح کیکتون بریزید و قالب رو در فربزارید تا حدودا ۳۰تا ۴۵ دقیقه بپزه.

خب حالا کیک سیب و خامه ترش شما آمادس حتما امتحان کنید که عاشقش میشید.

رسپی از مهرک حسینی عزیز

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ