آشپزیکیک

طرز تهیه کیک قهوه

طرز تهیه کیک قهوه
40بازدید

کیک خامه ای و کیک شکلاتی و کیک قهوه از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفداری می باشند که همه رده های سنی از این نوع کیک ها استقبال بی نظیری دارند. در این آموزش، دستور پخت کیک قهوه به صورت مرحله به مرحله در مدت زمان کوتاهی بیان شده است.

شما عزیزان با توجه به ذائقه خود می توانید کیکی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. افرادی که طعم و بوی قهوه را می پسندند با پخت کیک آن می توانند یک روز زیبا و رویایی را در کنار خانواده خود سپری کنند.

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه

تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ پیمانه
ماست ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
آب گرم ۱/۳ پیمانه
آرد ۱ و سه چهارم پیمانه
پودر نسکافه ۱ قاشق غذاخوری
پودرقهوه ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
نمک  نوک کاردک

طرز تهیه کیک قهوه

ابتدا همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده والک میکنید.
در یه ظرف دیگه تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا کرم رنگ شود و کمی پف کند بعد روغن را اضافه کرده و باهمزن می زمنیم. ماست را اضافه کرده و نسکافه را در آب گرم حل میکنیم و به بقیه مواد اضافه کرده و هم میزنیم حالا مواد خشک را که با هم مخلوط کرده بودیم را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم دقت کنید که زیاد نباید هم بزنیم در حدی که مواد کاملا مخلوط شده باشد. ته قالب را چرب کرده و کمی آرد بپاشید. حالا مواد را ریخته و در فر به مدت ۴۵ دقیقه و ۱۸۰ درجه میگذاریم.
برای رویه کیک هم پودر کرم کارمل رو با دستوری که روش نوشته بود درست کردم و توی یه قالب بزرگتر ریختم وقتی یه ذره خودش رو گرفت کیک رو که سرد شده بود روش گذاشتم. و دوباره تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده.
حالا کیک رو برمیگردونیم و با توت فرنگی و خلال پسته و سس کارامل تزیین میکنیم.

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ