خواص گوجه سبز برای بدن در یک نگاه

خواص گوجه سبز برای بدن:
خواص گوجه سبز برای بدن:

گوجه سبز یا آلوچه میوه ی درختی از تیرهٔ گل سرخیان است. این میوه کوچک و آبدار، پوست نازکی به رنگ سبز یا سرخ دارد و هسته ی آن سخت است. گوجه سبز اولین بار توسط چینی ها کشت شد. درخت گوجه سبز بهترین رشد را در مناطق معتدل دارد. این میوه در آب و هوای ملایم به رنگ‌های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن یافت می شود. گوجه سبز که ترش مزه و سفت و ترد است، سرشار از ویتامین C، اسید مالیک و اسید سیتریک است. این میوه محبوب دارای فواید و خواصی برای بدن است که در ادامه با گوشه ای از خواص گوجه سبز آشنا می شویم.

 

خواص گوجه سبز برای بدن:

– مصرف گوجه سبز با افزایش جذب فیبر در بدن به بهبود گوارش کمک می‌ کند.

– گوجه سبز با دارابودن مقادیر زیاد ویتامین C و فیبر غذایی سبب جلوگیری از بروز یبوست و نفخ می شود.

بنر گل من و تو

– مصرف گوجه سبز به تقویت دستگاه ایمنی و حفظ تناسب اندام کمک می‌کند.

– مصرف منظم گوجه سبز برای سلامت لثه‌ها مفید است. همچنین مصرف گوجه سبز کال به جلوگیری از دندان درد، خون‌ریزی لثه، و بوی بد دهان کمک می کند.

– گوجه سبز برای جذب آهن در بدن مفید است که منجر به جریان بهتر خون در بدن می شود. همچنین این میوه با دارابودن ویتامین ‌C از بیماری‌های مرتبط با کمبود گلبول‌های قرمز خون مانند کم‌خونی جلوگیری می کند.

– وجود مقادیر زیاد ویتامین C در گوجه سبز به کاهش چربی اضافی بدن و کاهش وزن کمک می کند.

 – گوجه سبز با دارابودن آنتی‌اکسیدان ها، از آسیب داخلی به چربی‌ها و جریان خون در مغز پیشگیری می‌ کند.

– مصرف گوجه سبز برای پیشگیری از بروز مشکلات ریوی مانند آسم، سرطان ریه، سرماخوردگی، سرفه، و مشکلات مزمن ریه مفید است.

 

خواص گوجه سبز برای بدن:
خواص گوجه سبز برای بدن

 

– ویتامین A موجود در گوجه سبز به حفظ سلول‌های چشم، درمان شب کوری و بهبود سلامت چشم کمک می کند.

– گوجه سبز با دارابودن خاصیت ادرارآوری، به تنظیم عملکرد کلیه‌ها کمک می کند.

– میوه گوجه سبز برای درمان بیماری نقرس مفید است.

– گوجه سبز دارای خواص ضد التهابی، آرام‌بخشی، و ضد پیری است.

– گوجه سبز منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها است و به پیشگیری از روماتیسم کمک می کند.

– گوجه سبز دارای پتاسیم است که می‌تواند به کنترل فشار خون بالا کمک کند.

– این میوه شاخص گلوکز پایینی دارد و می‌تواند به عنوان ماده‌ای طبیعی برای کنترل دیابت نوع ۲ عمل کند.

– ویتامین C موجود در این میوه از اکسیداسیون پروتئین ال‌دی‌ال (کلسترول بد) پیشگیری می‌کند و احتمال بروز تصلب شرایین را کاهش می دهد.

– هسته‌ی گوجه سبز دارای ویتامینی به نام آمیگدالین یا ویتامین B۱۷ است که این ویتامین دارای خاصیت ضد سرطانی است.

– گوجه سبز با دارابودن اسید بنزوئیک دارای خاصیت ضد میکروبی است.

– مصرف گوجه سبز به درمان اسیدوز یا اسیدی شدن خون کمک می کند.