طرز تهیه چیز کیک بادام و عسل فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه چیز کیک بادام و عسل
طرز تهیه چیز کیک بادام و عسل

طرز تهیه چیز کیک بادام و عسل : یک چیز کیک عالی و خوشمزه که میگن اصالتی ایتالیایی داره ولی اگر دنبال یک چیز کیک خاص و خوشمزه هستید حتما اونو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. یکی از بهترین چیز کیک هایی که تا حالا درست کردم همین هست پس با من همراه باشید تا رسپی اونو مرور کنیم و شما در خانه درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه چیز کیک بادام و عسل

خب دوستای گلم خون این چیز کیک رو باید لایه لایه درست کنیم من مواد لازم برای هر لایه رو میگم و نحوه درست کردن اونو لایه رو هم توضیح میدم.

مواد لازم برای لایه اول:

250 گرم آرد
125 گرم کره
1 تخم مرغ
125 گرم شکر
1 پنس نمک
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

بنر گل من و تو
نحوه درست کردن لایه اول

تخم مرغ ،شکر و کره رو با همزن بزنین و سپس بقیه مواد رو اضافه کنین و ورز بدین تا مثل خمیر شیرینی بشه، حالا 2/3 خمیر رو کف قالب کمربندی پهن کنین و بقیه خمیر رو با اندازه مستطیل با عرض 3 سانتیمتری باز کنین و دور قالب قرار بدین و طوری کنین که خمیرها بهم بچسبن که قراره داخلش مواد پنیری بریزین سپس خیمر رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین تا استراحت بکنه

مواد لازم برای مواد پنیری :

150 گرم روغن مایع یا کره نرم
وانیل
1 تخم مرغ
1 بسته پودر پودینگ وانیلی حاضری حدود 110-120 گرمی
200 گرم خامه صبحانه
200 گرم شیر
500 گرم پنیر کوآرک یا لبنه یا خامه ای یا ماسکارپونه

ترکیب لایه پنیری

این مرحله خیلی راحت هستش شما فقط کافیه همه مواد و با همزن بزنین تا یکدست شه، داخل قالب بریزین و حدود یک ساعت در فر گرم شده از قبل در دمای 180 درجه بپزین .

مواد لازم برای رویه چیزکیک :

1قاشق غذاخوری یا 25 گرم کره
2-3 قاشق غذاخوری یا 50 گرم عسل
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری شیر
100 گرم بادام پرک

طرز تهیه چیز کیک بادام و عسل

همه مواد و روی حرارت بزارین تا فقط کره و شکر حل شن، سرخ نکنین. بعد ازینکه یک ساعت چیز کیک پخت، از فر در بیارین و این مخلوط رو روش بریزین و دوباره بزارین فر 10 دقیقه دیگه بپزه. مواظب باشین سریع بادام ها سرخ میشن پس نزارین بسوزن. بعد از پخت کامل، فر رو خاموش کنین تا داخل فر کاملا سرد شه بعد 3-4 ساعت بزارین یخچال. به همین راحتی چیز کیک بادام و عسل شما آماده شد.

"<yoastmark

نکات مهم
  1. در درست کردن همه نوع چیز کیک توجه داشته باشید که مواد رو با دور کند همزن ترکیب کنید چون اگر با دور تند ترکیب کنید حباب های خیلی درشتی داخل چیز کیک شما اجاد خواهد شد.
  2. شما میتونید برای درست کرویه بجای شکر سفید از شکر قهوه ای هم استفاده کنید این دیگه سلیقه ای هستش
  3. حتما توجه داتشه باشید که برای درست کردن چیز کیک های تنوری حتما پس از پخت اجازه بدین که چیز کیک داخل فر خنک بشه و بعد درش بیارید. اگر این کار رو انجام ندید باعث ایجاد ترک روی چیز کیک شما خواهد شد.
مطالب مرتبط :

طرز تهیه چیز کیک اسفناج

طرز تهیه چیز کیک شکلات تلخ

طرز تهیه کیک لمینگتون