طرز تهیه کیک لیمو با گاناش لیمویی

طرز تهیه کیک لیمو با گاناش لیمویی
طرز تهیه کیک لیمو با گاناش لیمویی

کیک لیمو با گاناش لیمویی : میتوان به کیک طعم و عطر های زیادی داد از جمله شکلاتی ، موزی، کاکائو و… و یا میتونید از اسانس، آبمیوه یا تکه‌های میوه مخصوصا مرکبات فصل استفاده کنید ولی اگر میخواهید یک کیک لذیذ و در عین حال با طعم متفاوت داشته باشید حتما کیک لیمو رو امتحان کنید ما در این مطلب به شما طرز تهیه کیک لیمو با گاناش لیمو رو آموزش میدیم که امیدوارم درستش کنید و ازش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک لیمو

تخم مرغ۴عدد

شیر۱پیمانه

بنر گل من و تو

ماست۱/۲پیمانه

رد سفید سه صفر۳ پیمانه

بیکینگ پودر۲قاشق چای خوری

نمک۱/۴قاشق چای خوری

آبلیموی تازه۱/۴پیمانه

رنده پوست لیمو(قسمت سبز یا زرد رنگ)۱/۲قاشق غذا خوری

روغن مایع۳/۴پیمانه

شکر۱و۱/۲پیمانه

وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
پیمانه در این رسپی لیوان دسته دار فرانسوی به حجم ۲۵۰ میلی لیتر است.

طرز تهیه کیک لیمو با گاناش لیمویی

تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید تا کشدار و رنگش روشن بشه سپس روغن اضافه کنید کمی به هم بزنید.شیر و ماست رو با هم مخلوط و به خمیر اضافه کنید.کمی به هم بزنید.آبلیمو و رنده پوست لیمو را نیز اضافه کرده ودر آخر آرد و بیکینگ پودر و نمک را که دوبار الک کردین اضافه و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.قالب ۳۰×۴۰ سانت را چرب و آردپاشی کرده خمیر را داخل آن بریزید و در فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار بدین.پس از این مدت با خلال چوبی در مرکز کیک تست کنید اگه تمیز بیرون آمد کیک آماده است.بیرون بیارین و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه. در صورت تمایل روشو گاناش لیمویی بریزید و با خامه فرم گرفته یا کرمچیز ماسوره زده و تزیین کنید.

طرز تهیه گاناش لیمویی

– برای درست کردن گاناش ۲۰۰گرم خامه صبحانه(یه قوطی صورتی رنگ) را داخل یه کاسه بریزید و روی حرارت به هم بزنید تا گرم بشه ولی نجوشه بعد ۴۰۰گرم شکلات سفید تخته ای رو خرد کرده و داخل خامه بریزید به هم بزنید و اجازه بدین تا با حرارت خامه شکلات ذوب و کاملا یکدست بشه در آخر ۶قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و نصف قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو به آن اضافه و مخلوط کنید کمی صبر خنک تا کاملا خنک بشه سپس روی کیک ریخته و اجازه بدین خودشو بگیره بعد تزیین کنید.

– من ۲۰۰گرم خامه شیرین قنادی رو با همزن زدم تا فرم بگیره بعد ۲ قاشق غذاخوری پودر قند رو به ۲۰۰گرم پنیرخامه ای اضافه کردم کمی با همزن زدم و به خامه فرم گرفته اضافه کردم و مجددا کمی با همزن زدم و داخل قیف ریختم و ماسوره زدم.با برشهایی از لیمو،توت فرنگی و رنده پوست لیمو تزیین کردم.

کیک لیمو با گاناش لیمویی
کیک لیمو با گاناش لیمویی

 

رسپی کیک لیمو : نجمه السادات شریعتمداری