لوکوم نارنگی

لوکوم نارنگی
لوکوم نارنگی

راحت الحلقوم یا لوکوم یکی از انواع شیرینیها است که اصل آن از کشور ترکیه می‌باشد. راحت‌الحلقوم به‌صورت ساده، مغزدار و در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تولید می‌شود.

این شیرینی یکی از سوغاتی‌های معروف تبریز است.

مواد لازم برای تهیه لوکوم نارنگی

مواد لازم برای تهیه لوکوم نارنگی
مواد لازم برای تهیه لوکوم نارنگی

2 لیوان آب نارنگی تازه

بنر گل من و تو

2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت

1 استکان شکر حدود 70 گرم

1 قاشق مرباخوری کره

1 پاکت وانیل شکری به دلخواه (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

مواد روی لوکوم

1 لیوان پودر نارگی

پودر پسته

طرز تهیه لوکوم نارنگی

طرز تهیه لوکوم نارنگی
طرز تهیه لوکوم نارنگی

آب نارنگی ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

سپس از روی اجاق بردارید و 1 قاشق مرباخوری کره ریخته و تا حل شدن کامل کره هم بزنید و در صورت تمایل وانیل اضافه کنید.

مواد اماده شده را می توانید داخل لیوان های باریک  بلند و یا هر وسیله ای که دارید بریزید. نکته این که اینجا وجود دارد این است که باید قبل از ریختن مواد حتما داخل لیوان ها را با آب خیس کرده باشید تا بعد از گرفتن، مواد به راحتی از لیوان جدا شود.

5_4 ساعت و یا 1 شب در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا سفت شود.

وقتی کاملا غلیظ و سفت شد از یخچال بیرون آورید و با دقت دور مواد رو با وسیله تیزی برش بدین تا براحتی مواد بیرون بیاد.

داخل ظرفی که پودر نارگیل ریختید بغلتانید. تمام قسمتها را در پودر نارگیل پوشش بدین و به اندازه یک انگشت برش بزنید و مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلتانید.

داخل ظرف سرو بذارید و به دلخواه با پودر پسته و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و سرو کنید.