2 کیک شکلاتی آلمانی خوشمزه کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی

طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی : 2 دستور از معروف ترین کیک های شکلاتی آلمان براتون آماده کردم که فوق العاده هستن، این کیک ها از کیکهای کافی شاپی خوشمزه بهمراه فیلینگ نارگیل و گردو هستند خب زیاد توضیحات نمیدم و بریم برای درست کردنش. در ضمن برای هر دستور و رسپی ویدیو هم هست که میتونید مشاهده کنید.

کیک شکلاتی معروف آلمانی اول

رسپی اولی که خدمتتون ارائه میکنم مدت تهیه : 30 دقیقه و مدت پخت : 45 دقیقه هست که این مواد اعلامی برای 15 نفر هستش

کیک شکلاتی معروف آلمانی اول
کیک شکلاتی معروف آلمانی اول
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی آلمانی

برای کیک:
1 و 3/4 پیمانه آرد
2 پیمانه شکر
3/4 پیمانه پودر کاکائو
1ونیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
1ونیم قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری نمک
2 تخم مرغ بزرگ (یا 3 تا متوسط)
1/2 پیمانه روغن مایع
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 پیمانه باترمیلک
1 پیمانه آب جوش یا نسکافه داغ بدون شیرینی

بنر گل من و تو

برای فیلینگ نارگیل و گردو:
1/2 پیمانه شکر سفید
1/2 پیمانه شکر قهوه‌ای روشن
1/2 پیمانه کره
3 زرده تخم مرغ بزرگ
3/4 پیمانه شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
1 پیمانه گردو خرد شده
1 پیمانه نارگیل رنده شده یا پودر شده ترجیحا شیرین شده

برای فراستینگ شکلاتی :
1/2 پیمانه کره
2/3 پیمانه پودر کاکائو
3 پیمانه پودر قند
1/3 پیمانه شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

نکته:میتونین کلا حذف کنین یا خامه شکلاتی استفاده کنین

طرز تهیه کیک شکلاتی معروف آلمانی

فر رو دمای 190 درجه بزارین، دو تا قالب 20 یا 23 سانتیمتری، کاغذ روغنی بزارین.
برای کیک، شکر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، پودر کاکائو و نمک رو با همزن دستی بزنین،در طرف دیگه، تخم مرغها، باترمیلک، وانیل و روغن رو با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن،بعد به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد آب جوش رو اضافه کنید و مخلوط کنین. مخلوط خیلی شل میشه.25-35 دقیقه بپزین، بستگی به بزرگی قالبتون،تا تستر تقریبا تمیز دربیاد از وسط کیک ها.5 دقیقه بزارین سرد شن، بعد از قالب دربیارین.

برای فیلینگ نارگیل و گردو، شکرها، کره، زرده ها و شیر تبخیر شده رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنید و روی حرارت ملایم بجوشونین تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کاملا سرد شه.

برای فراستینگ شکلاتی، کره رو آب کنین، پودر کاکائو رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد در چند مرحله، پودر قند و شیر تبخیر شده رو اضافه کنید و با همزن اونقدر بزنین تا به فرم دلخواه برسه.در آخر وانیل رو اضافه کنید. روی اولین لایه کیک سرد شده، یک لایه نازک فراستینگ شکلاتی بدین، بعد با قاشق نصف مقدار فیلینگ نارگیل رو بدین و یکنواخت کنین، ولی فیلینگ نارگیل باید حدود 1 سانتیمتر از کناره ها فاصله داشته باشه.

طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی
ویدیو طرز تهیه کیک شکلاتی معروف آلمانی
برای باترمیلک

داخل یک پیمانه، یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و پنج دقیقه صبر کنین تا شیر ببره. طرز تهیه شیر تبخیر شده در گوگل جستجو کنید میاره، واسه شف طیبه مثلا.بجاش از خامه میتونین استفاده کنید.

ترجمه شده از سایت : tastesbetterfromscratch

کیک شکلاتی معروف آلمانی دوم

 
رسپی دوم هم نواد اولیش برای 14-16 نفر هست.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی آلمانی
برای کیک:
کیک شکلاتی معروف آلمانی دوم
کیک شکلاتی معروف آلمانی دوم


168 گرم کره، همدمای اتاق
1ونیم پیمانه یا 310 گرم شکر
1/4 پیمانه یا 58 گرم خامه ترش یا ماست شیرین
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
226 گرم شکلات ترجیحا آلمانی،آب شده
4 تخم مرغ بزرگ همدمای اتاق
2ونیم پیمانه یا 325 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
3/4 پیمانه یا 180 میلی لیتر باترمیلک همدمای اتاق
1/4 پیمانه یا 60 میلی لیتر آب همدمای اتاق

برای فیلینگ نارگیل و گردو :
6 زرده تخم مرغ
340 گرم شیر تبخیر شده یا خامه صبحانه
1ونیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
1ونیم پیمانه یا 310 گرم شکر
168 گرم کره
3 پیمانه یا 255 گرم نارگیل رنده یا پودر شده ترجیحا شیرین شده
1 و 1/4 پیمانه گردو خرد شده
برای فراستینگ شکلاتی :
این مقدار خیلییی زیاده و من پیشنهاد نمیکنم، فراستینگ
شکلاتیه اولی بهتره
336 گرم کره
1 و 1/4 پیمانه یا 237 گرم روغن قنادی (شرتنینگ) یا همونقدر کره
9 و 3/4 پیمانه یا 1121 گرم پودر قند
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 و 1/4 پیا 123 گرم پودر کاکائو
60-75 میلی لیتر شیر

طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی

3 تا قالب 23 سانتیمتری کاغذ روغنی بزارین و فر رو دمای 176 درجه بزارین. برای کیک،کره و شکر رو با همزن بزنین تا رنگش روشن شه، حدود 3-4 دقیقه. خامه ترش و وانیل رو اضافه کنید و بزنین، بعد شکلات آب شده بعد زرده هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین، مخلوط کمی سفت بنظر میاد.
مواد خشک رو با همزن دستی بزنین، در کاسه ای دیگه هم باترمیلک و آب رو مخلوط کنین، حالا نصف مواد خشکو به مایع کیک اضافه کنید و مخلوط کنین، مایع سفت میشه، بعد به آرامی مخلوط باترمیلک و آب رو اضافه کنید و مخلوط کنین، زیاد نه، بقیه مواد خشک رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا فقط مخلوط شن. در طرف دیگه با همزن و کاسه خشک و بدون چربی، سفیده هارو بزنین تا فرم بگیرن، بعد 1/3 سفیده رو به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بقیشو اضافه کنید و زیرو رو کنین. 23-25 دقیقه بپزین تا تستر تقریبا تمیز دربیاد از وسط کیک ها.
طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی رسپی دوم
طرز تهیه کیک شکلاتی آلمانی رسپی دوم
برای فیلینگ نارگیل و گردو، در قابلمه بزرگی، زرده ها، شیر تبخیر شده و وانیل رو با همزن دستی بزنین تا کاملا مخلوط شن، شکر و کره رو اضافه کنید و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم حدود 12-15 دقیقه بپزین تا غلیظ شه مثل پودینگ و رنگش قهوه‌ای طلایی شه.از روی حرارت بردارید و بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین و بزارین کاملا سرد شه.
برای فراستینگ شکلاتی
کره هارو با همزن بزنین، بعد نصف پودر قند رو اضافه کنید و بزنین، پودر کاکائو، وانیل و سه قاشق غذاخوری از آب یا شیر رو اضافه کنید و بزنین، بعد بقیه پودر قند رو اضافه کنید و بزنین. نیاز بود باز آب یا شیر اضافه کنید تا به فرم دلخواه برسین. البته این فراستینگ رو پیشنهاد نمیکنم.
مطالب مرتبط :