جین جزو دسته ای از پارچه های بسیار بادوام می باشد به همین دلیل براحتی می توان با استفاده از آن پادری های خیلی زیبا و مقرون به صرفه درست کرد. شما می توانید از شلوار لی های سال های گذشته خود استفاده کنید و یا اگر شلوار لی غیر قابل استفاده ندارید می توانید با قیمت های خیلی مناسب از فروشگاه های پارچه خریداری کنید.
این آموزش بسیار شبیه قالب زدن می باشد. ما قصد داریم امروز با استفاده از پارچه جین یک فرش واقعا زیبا و کاربردی درست کنیم. شما می توانید از این به عنوان تشک نیز استفاده نمایید.
وسایل مورد نیاز برای تهیه پادری جین
انواع مختلف جین در رنگ های مختلف و سایه های مختلف (می توانید از پیراهن های بلند و یا شلوارهایی که ناز به کوتاه کردن دارند نیز استفاده کنید)
سوزن های ته گرد خیاطی
پارچه برای پشت کار (میتوانید از پارچه هایی که روی سرامیک و پارکت لیز نمی خورند استفاده کنید)
لایه ای پنبه ای برای وسط کار
قالب 6 ضلعی
قیچی و نخ و سوزن
مراحل دوخت پادری جین
مرحله اول: قالب شش ضلعی خود را بر روی پارچه جین خود قرار داده و برش دهید اگر این کار را بر روی شلوار لی انجام میدهید پس با هر بار برش 2 قطعه شش ضلعی خواهید داشت.
مرحله دوم: حدود 50 شش ضلعی با رنگ و سایه های مختلف ما نیاز دارید. در این پادری که در تصویر وجود دارد 46 قطعه شش صلعی پارچه جین استفاده شده است.
مرحله سوم: شما باید شش ضلعی های خود را در ردیف های افقی 5 تایی و عمودی 9 تایی مرتب کنید.
مرحله چهارم: حالا وقت به هم چسباندن قطعات می باشد می توانید اول با سوزن آن ها را بهم وصل کنید و سپس شروع به دوخت و دوز کنید.
مرحله پنجم: وقتی از کنار هم قرار گرفتن شش ضلعی ها مطمئن شدید شروع به دوختن لبه هایی که نیاز به دوختن دارند بکنید.
گام ششم: حالا وقت دراوردن سوزن ها می باشد.
گام هفتم: تمام کار را اتو بزنید تا قسمت های دوخته شده کاملا تا خورده و مرتب شوند.
گام هشتم: حالا دور کار را می توانید مرتب کنید. این سلقه ای می باشد من دور کار خود را برش زدن تا مرتب شده و در یک راستا قرار بگیرد ولی ممکن است بعضی از افراد دوست داشته باشند دوره کار به همان صورت و به عبارتی لوله زنبوری باقی بماند.
گام نهم: خب حالا وقت تمیز کاری و تو دوزی می باشد. اول حوله را پهن کرده و سپس پارچه انتخاب شده را روی آن پهن کنید. و شروع به به هم چسباندن سه لایه با استفاده از سوزن کنید. دقت کنید که سوزن هر سه لایه را به همدیگر وصل کند.
نکته: برای این کار شما میتوانید لبه ها را روی هم قرار داده و بدون اینکه پشت کار قرار دهید شروع به دوختن کنید و آخر کار نوار دور دوزی استفاده نمایید.
گام دهم: حالا شروع به دوختن اطرف کار میکنید و فقط یک ضلع کوچک کار را باز می کذاریم تا آخر کار بتوانیم کارمان را برگردانیم.
گام یازدهم: قیمت باز مانده را با دست کوک تمیزی می زنیم و کل کار را اتو میزنیم.
تمام شده! این نوع تشک را می توانید به راحتی شسته و با حرارت کم خشک کنید. مناسب ترین مکان برای استفاده از این پادری، جلوی در حمام و دستشویی و یا در آشپزخانه می باشد.
ارسال پاسخ