آبغوره یا آب غوره از غوره که همان انگور کال و نرسیده است، بدست می آید. از آنجایی که آبغوره طعم ترشی دارد برای طعم دادن و ترش کردن غذا مورد استفاده قرار می گیرد. آبغوره که دارای طبع سرد می باشد، سرشار از ویتامین ث است و فواید و خواص زیادی برای بدن دارد که در این مطلب با چند مورد از خواص آبغوره برای بدن آشنا می شویم.
خواص آبغوره برای بدن:
بهبود هضم غذا:
آبغوره سبب افزایش اسیدیته در معده می شود و از این طریق منجر به بهبود هضم غذاهای چرب و سنگین می شود. بنابراین آبغوره برای سالمندانی که به علت کاهش اسید معده با مشکل هضم غذا روبرو هستند، مفید است.
از بین بردن کرم معده و روده:
آبغوره با دارابودن ترکیبات ضد عفونیکننده یک درمان طبیعی برای انگل های معده ای و روده محسوب می شود. در واقع آبغوره معده و روده را پاک می کند و برای دفع کرم روده نیز بسیار مفید است.
درمان کمردرد و درد سیاتیک:
غوره و آبغوره با دارابودن مقادیر فروان پتاسیم به درمان درد سیاتیک و مشکلات ناحیه کمر و ناراحتی های رماتیسمی کمک می کنند. به علاوه مصرف آبغوره برای کاهش پادرد و سایر ناراحتی های عضلانی و مفصلی نیز مفید است.
کاهش فشارخون بالا:
خاصیت قاعده آوری:
مصرف آبغوره برای درمان قاعدگی نامنظم یا پریود نامنظم مفید است. به علاوه استفاده از آبغوره در دختران جوان منجر به جلو افتادن دوره بلوغ میشود و قاعدگی را باز میکند. درکل آبغوره برای خانم ها خاصیت قاعده آوری دارد.
کاهش وزن و لاغری:
آبغوره به کاهش وزن و لاغری کمک می کند. گفته شده که مصرف منظم آبغوره در صبحها به صورت ناشتا سبب لاغر شدن بدن و آب شدن چربی دور شکم می شود.
تقویت سیستم ایمنی بدن:
آبغوره با دارابودن مقادیر فروان آنتی اکسیدان برای مبارزه با رادیکالهای آزاد مفید است و بدین ترتیب روی تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان تاثیرگذار است.
درمان ورم گلو:
آبغوره به درمان ورم گلو کمک می کند. بدین منظور کافی است آبغوره را در دهان و گلو غرغره کنید. همچنین مصرف آبغوره عطش و تشنگی را برطرف می کند.
خاصیت ادرارآوری و کاهش حرارت بدن:
این همه خاصیت برای آبغوره؟ عاشقش شدم!!!
اره واقعا، آبغوره خواص فوق العاده ای داره