رسپی فوق العاده طرز تهیه رولت سیب زمینی و گوشت + ویدیو

طرز تهیه رولت سیب زمینی
طرز تهیه رولت سیب زمینی

طرز تهیه رولت سیب زمینی و گوشت : رولت سیب زمینی یک غذای شیک ،مجلسی و خوشمزه هست که جدا از قیافه ی باکلاسش طعمشم عالیه، شما میتونید به راحتی این خوشمزه رو توی خونه درست کنید اینم بگم که بچه های کوچیک عاشقش میشن، پس با من همراه باشید تا این خوشمزه رو درست کنیم راستی یک ویدیو کامل از مراحل تهیه براتون در انتهای مطلب قرار دادم

ما قبلا طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده، طرز تهیه رول اسپاگتی، طرز تهیه راتا مرغ و شوید رو به شما آموزش دادیم که میتویند مطالعه کنید

مواد لازم برای تهیه رولت سیب زمینی

برای اینکه کارتون آسون بشه مواد رولت و مغز رو جدا نوشتم

بنر گل من و تو

مواد لازم برای رولت؛

سیب زمینی متوسط ۳ عدد خام رنده درشت بزنید(برای من رنده شده ش ۴۰۰ گرم بود)
تخم مرغ درشت ۲ عدد (اگه تخم مرغتون کوچیک بود ۳عدد بزنید(
جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری سرپر
پنیر پیتزا ۱ لیوان و نیم
نمک ۱ قاشق غذاخوری سرصاف
فلفل سیاه ۱ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای مغز رولت؛

گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده ۱عدد
فلفل دلمه سبز و قرمز از هر کدوم ۱عدد نگینی خرد کنید.
رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری سرپر(من رب فلفل ترکی استفاده کردم)
نمک وزردچوبه،فلفل سیاه وقرمز به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه رولت سیب زمینی و گوشت مرحله به مرحله

ابتدا مواد میانی را آماده میکنیم، برای این کار پیاز رو با روغن تفت بدید، زردچوبه بزنید اجازه دهید کمی طلایی شود،سپس گوشت را اضافه کنید و سرخ کنید نیم پز که شد فلفل دلمه را اضافه کرده و تفت دهید. سپس رب را افزوده و خوب مخلوط کنید، یک لیوان دسته دار فرانسوی آب اضافه کنید و درشو ببندید تا بپزه و آبش کشیده بشه و سپس روغن اضافه رو بگیرید.

برای مواد رولت سیب زمینیها رو پوست گرفته و خوب بشویید و رنده درشت بزنید، آبشو بگیرید. پنیر پیتزا، نمک، فلفل، جعفری، تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. کف سینی ۳۵×۲۵ سانتی متر را کاغذ روغنی بذارید خوب چرب کنید و مواد را داخلش ریخته، یکدست پخش و صاف کنید. و سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰درجه سانتی گراد بذارید تا بپزه و روش طلایی شود (دمای گفته شده برای فر برقیه ،حرارت همزمان از بالا وپایین روشن) حدود ۳۰دقیقه پختش طول میکشه ولی باز چک کنید چون دمای فرها باهم متفاوته مواظب باشید زیاد تو فرنمونه که خشک وبرشته بشه سطحش کمی طلایی شد کافیه.

مراحل پایانی بعد از فر

از فر خارج کرده و بلافاصله مواد گوشتی را رویش ریخته و یکدست پخش کنید و آروم رول کنید. داخل سینی فر گذاشته و دوباره بذارید تو فر، این دفعه فقط گریل از بالا روشن باشه تا روی رولت طلایی بشه. از فرخارج و پنیر پیتزا بریزید روش طوری که سطح رولت کامل پوشش بدید، دوباره برگردونید تو فر (فقط گریل ازبالا روشن) تا پنیر آب بشه وسطحش طلایی
یکم خنک شد برش داده و آماده سروه نوش جونتون.

رولت سیب زمینی
رولت سیب زمینی
ویدیو مراحل پخت رولت سیب زمینی

نکات کلیدی پخت رولت سیب زمینی

سیب زمینی رو همون تعداد که گفتم استفاده کنید اگه بیشتر باشه تخم مرغ بیشتری باید بزنید.

من کف سینی از ورقهای نسوز استفاده کردم که چرب کردن نمیخواد و هیچی بهش نمیچسبه، شما اگه کاغذ روغنی استفاده میکنید حتما هم کف سینی چرب بشه و هم روی کاغذ روغنی، بهتره با کره خوب چرب کنید.اگر احیانا بعد پخت رولت به کاغذ چسبید اصلا هول نشید رولت رو برگردونید و فرچه خیس آب رو پشت کاغذ بکشید آروم،یکم صبر کنید بعد کاغذ راحت جدا میشه.

میزان نمک و فلفل غذا رو میتونید بنا برذائقه خودتون تغییر بدید ولی این غذا تند باشه خوشمزه تره 😊

به شما نحوه پخت رولت سیب زمینی و گوشت رو آموزش دادم که حتما بعد از پخت نظر و تجربه خودتون رو در بخش دیدگاه با ما مطرح کنید.