طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی

طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی
طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی

طرز تهیه آرانچینی و سس مارینارا : تنوع غذایی در کشورهای مخلتف وجود داره و برخی از این غذا ها با ذائقه ما ایرانی ها نیز همخوانی داره که میتوان کوفته برنجی سیسیلی که یک نوع کوفته برنجی ایتالیایی هستش را نام برد. این غذا شباهت زیادی به کوفته برنجی ما ایرانی ها داره. لازم میدونم این رو هم بگم که از آرانچینی حدود 100 گونه مختلف پخت میشه که بر اساس نوع گوشتی که استفاده میشه، اندازه و شگل کوفته های اون تقسیم بندی میشه.پس با ما همراه باشید تا یک کوفته برنجی ایتالیایی خوشمزه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه آرانچینی ایتالیایی :

پیاز خرد شده یک عدد
سیر سه حبه
برنج دو پیمانه
اب یا استاک چهار پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
جعفری چهار ق
آرد سوخاری یا پانکو به میزان لازم
پنیر پارمسان یک دوم پیمانه
پنیر موزرلا صد گرم

مواد سس مارینارا

بنر گل من و تو

گوجه فرنگي شش عدد
پياز بزرگ ۱ عدد
سير ۴ حبه
برگ بو دو عدد
ارگانو يا آويشن ۱ قاشق غذاخوری
آبليمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زيتون ۱ قاشق غذاخوری
جعفري خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
ريحان خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل قرمز

طرز تهیه سس مارینارا

پياز و سير رو خورد ميكنيم، يكي دو دقيقه در روغن زيتون تفت ميديم، گوجه فرنگي ها رو خورد ميكنيم يا ميريزيم توي بلندر، به پياز و سير اضافه ميكنيم و تفت ميديم، آبليمو و برگ بو و ارگانو و نمك و فلفل رو اضافه ميكنيم، زيرش رو كم ميكنيم و اجازه ميديم با حرارت ملايم ۴۵ دقيقه بپزه.

البته هر از گاهي يه همش ميزنيم ريحون و جعفري خورد شده رو بهش اضافه ميكنيم و يك ربع ديگه هم ميپزيمش تا جا بيافته اگر سبزي تازه نداريد و از سبزي خشك استفاده ميكنيد همون اول با ارگانو به سس اضافه اش كنيد چون حرارت ملايم بوده به تدريج آب سس گرفته شده و سس به نسبت غليظي بدست مياد سس ما آماده است ميچشيم و اگر لازم بود چاشنيش رو تنظيم ميكنيم.

این سس خوشمزه كاملا مناسب براي پاستاها و پيتزاها

با بِلِند كردنش به يه سس تقريبا يكنواخت و يكدست و خوشرنگ ميرسيم كه به دليل داشتن سبزيجات معطر بسيار خوش عطر و طعمه

ميتونيد مارينارا رو توي قالب هاي يخ ريخته فريزش كنيد و بعد كه يخ زد توي زيپ لاك ريخته به اين ترتيب ماندگاري خوبي خواهد داشت و در هنگام نياز به سرعت در دسترس خواهد بود

در اشپزی ایتالیایی از ریزوتو ( برنج مخصوص ایتالی) استفاده میشه اگر در دسترس نبود از برنج ایرانی حتی نیمدونه میتونین استفاده کنین و حتی از برنج شب قبل ولی حتما باید کته باشه

طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی

برای پخت آرانچینی ایتالیایی خوب اول یدونه پیاز رو رنده درشت کنید کمی تو روغن در حد طلایی تفت بدید سرخ نکنید بعد سیر له شده رو اضافه کنید عطرش که بلند شد استاک مرغ رو اضافه کنید اگه استاک نداشتید دو عدد قرص استاک با چهار لیوان آب بهش اضافه کنید برنج رو که از قبل خیس خورده رو اضافه کنید و وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید تا برنج نرم بشه و آبشم کاملا کشیده بشه دقت داشته باشید که اصلا آب نداشته باشه، بعد بزارین کاااملا خنک بشه

حالا برنج نرم خنک شده رو داخل کاسه بزرگی منتقل کنید دو عدد تخم مرغ جعفری چاپ شده پنیر پارمزان رو اضافه کنید من نمک اصافه نکردم چون تو استاکم نمک و فلفل زده بودم حالا مواد رو خوب چنگ بزنید مث مایه کوفته تا یکدست بشه از مواد اندازه گردو تو دست باز کنید یه تیکه پنیر موزرلا وسطش بزارید و کاملا کوفته رو ببندید.

حالا مراحل سوخاری رو انجام بدید کوفته رو داخل ارد سفید و سپس تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بزنید من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم که رنگ کوفته هام خوشرنگ بشه بعد تمام کوفته ها رو چند تا چندتا داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم و سپس روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه کشیده بشه. مراحل کار رو در تصویر زیر میتونید مشاهده کنید.

مراحل طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی
مراحل طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی
آرانچینی ایتالیایی
آرانچینی ایتالیایی

توجه داشته باشید که :

این دستور ورژن اصلیه
اگر دوست دارین میتونین داخل کوفته مواد گوشت و مرغی بریزین

رسپی آرانچینی و سس مارینارا : mina goleij