آشپزی

طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی

طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی
طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی
619بازدید

طرز تهیه آرانچینی و سس مارینارا : تنوع غذایی در کشورهای مخلتف وجود داره و برخی از این غذا ها با ذائقه ما ایرانی ها نیز همخوانی داره که میتوان کوفته برنجی سیسیلی که یک نوع کوفته برنجی ایتالیایی هستش را نام برد. این غذا شباهت زیادی به کوفته برنجی ما ایرانی ها داره. لازم میدونم این رو هم بگم که از آرانچینی حدود 100 گونه مختلف پخت میشه که بر اساس نوع گوشتی که استفاده میشه، اندازه و شگل کوفته های اون تقسیم بندی میشه.پس با ما همراه باشید تا یک کوفته برنجی ایتالیایی خوشمزه درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه آرانچینی ایتالیایی :

پیاز خرد شده یک عدد
سیر سه حبه
برنج دو پیمانه
اب یا استاک چهار پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
جعفری چهار ق
آرد سوخاری یا پانکو به میزان لازم
پنیر پارمسان یک دوم پیمانه
پنیر موزرلا صد گرم

مواد سس مارینارا

گوجه فرنگی شش عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۴ حبه
برگ بو دو عدد
ارگانو یا آویشن ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
ریحان خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز

طرز تهیه سس مارینارا

پیاز و سیر رو خورد میکنیم، یکی دو دقیقه در روغن زیتون تفت میدیم، گوجه فرنگی ها رو خورد میکنیم یا میریزیم توی بلندر، به پیاز و سیر اضافه میکنیم و تفت میدیم، آبلیمو و برگ بو و ارگانو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم، زیرش رو کم میکنیم و اجازه میدیم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه بپزه.

البته هر از گاهی یه همش میزنیم ریحون و جعفری خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و یک ربع دیگه هم میپزیمش تا جا بیافته اگر سبزی تازه ندارید و از سبزی خشک استفاده میکنید همون اول با ارگانو به سس اضافه اش کنید چون حرارت ملایم بوده به تدریج آب سس گرفته شده و سس به نسبت غلیظی بدست میاد سس ما آماده است میچشیم و اگر لازم بود چاشنیش رو تنظیم میکنیم.

این سس خوشمزه کاملا مناسب برای پاستاها و پیتزاها

با بِلِند کردنش به یه سس تقریبا یکنواخت و یکدست و خوشرنگ میرسیم که به دلیل داشتن سبزیجات معطر بسیار خوش عطر و طعمه

حتما مطالعه کنید
کیک نارنگی تابه ای خوشمزه

میتونید مارینارا رو توی قالب های یخ ریخته فریزش کنید و بعد که یخ زد توی زیپ لاک ریخته به این ترتیب ماندگاری خوبی خواهد داشت و در هنگام نیاز به سرعت در دسترس خواهد بود

در اشپزی ایتالیایی از ریزوتو ( برنج مخصوص ایتالی) استفاده میشه اگر در دسترس نبود از برنج ایرانی حتی نیمدونه میتونین استفاده کنین و حتی از برنج شب قبل ولی حتما باید کته باشه

طرز تهیه آرانچینی کوفته برنجی ایتالیایی

برای پخت آرانچینی ایتالیایی خوب اول یدونه پیاز رو رنده درشت کنید کمی تو روغن در حد طلایی تفت بدید سرخ نکنید بعد سیر له شده رو اضافه کنید عطرش که بلند شد استاک مرغ رو اضافه کنید اگه استاک نداشتید دو عدد قرص استاک با چهار لیوان آب بهش اضافه کنید برنج رو که از قبل خیس خورده رو اضافه کنید و وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید تا برنج نرم بشه و آبشم کاملا کشیده بشه دقت داشته باشید که اصلا آب نداشته باشه، بعد بزارین کاااملا خنک بشه

حالا برنج نرم خنک شده رو داخل کاسه بزرگی منتقل کنید دو عدد تخم مرغ جعفری چاپ شده پنیر پارمزان رو اضافه کنید من نمک اصافه نکردم چون تو استاکم نمک و فلفل زده بودم حالا مواد رو خوب چنگ بزنید مث مایه کوفته تا یکدست بشه از مواد اندازه گردو تو دست باز کنید یه تیکه پنیر موزرلا وسطش بزارید و کاملا کوفته رو ببندید.

حالا مراحل سوخاری رو انجام بدید کوفته رو داخل ارد سفید و سپس تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بزنید من از پودر پانکو نارنجی استفاده کردم که رنگ کوفته هام خوشرنگ بشه بعد تمام کوفته ها رو چند تا چندتا داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم و سپس روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافه کشیده بشه. مراحل کار رو در تصویر زیر میتونید مشاهده کنید.

مراحل طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی
مراحل طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی
آرانچینی ایتالیایی
آرانچینی ایتالیایی

توجه داشته باشید که :

این دستور ورژن اصلیه
اگر دوست دارین میتونین داخل کوفته مواد گوشت و مرغی بریزین

رسپی آرانچینی و سس مارینارا : mina goleij

۱ دیدگاه

ارسال پاسخ