طرز تهیه آرد برنج خانگی (مخصوص کوچولوهای 4+ ماه)

طرز تهیه آرد برنج خانگی
طرز تهیه آرد برنج خانگی

دوستای عزیزم آرد برنج از مواد مورد نیاز نینی هایی هستش که غذا میخورند یعنی نینی های شش ماه (بعضی ها هم 4ماه) به بالا .
بهتره که تمام خوراکی های مورد نیاز کودک را خودتان تهیه کنید که کاملا به سلامت ، تمییز بودن و رعایت کامل بهداشتش اطمینان داشته باشید چون نینی ها خیلی حساس هستند و نیاز به مراقبت بیشتری دارند امروز براتون طرز تهیه آرد برنج خانگی را میگزارم تا به راحتی یک آرد برنج اعلا به دست بیارید

رسپی آرد برنج خونگی:

مواد لازم برای تهیه آرد برنج خونگی

– پبرنج نیم دانه ایرانی 2 لیوان

طرز تهیه آرد برنج

برنج ایرانی را 2 بار میشوریم تا آب برنج کاملا شفاف شود و زردی نداشته باشد ، و میگذاریم تا به مدت 24ساعت در آب خیس بخورد ، بعد از گذشت یک شبانه روز برنج را از آبکش رد میکنیم تا آبش برود ، بعد روی یک پارچه تمییز پهن میکنیم تا کمی از رطوبتش کم شود
برنج نباید کاملا خشک شود وگرنه آرد زبری بهتون میده باید کمی رطوبتش را از دست بدهد ، بین 3تا4ساعت زمان بدهید تا برنج رطوبتش را کمی از دست بدهدو

بنر گل من و تو

حالا برنج نیمه مرطوب را در آسیاب برقی ریخته و بسته به قدرت آسیابتان زمان میدهید تا برنج پودر پودر شود،بعد آرد برنج را روی یک سینی پهن کرده زمان میدهیم تا کاملا خشک شود.

نکات مهم برای تهیه آرد برنج

هرگز در زیر آفتاب نگزارید تا خشک شود چون تغییر رنگ میدهد و بو میگیرد
وقتی خشک شد از الک یا صافی رد میکنیم تا آرد یکدست و نرمی بدست بیاوریم ، آنها که از الک رد نشد را دوباره آسیاب میکنیم تا آردمان کاملا نرم و یکدست شود ،بعد هم در یک ظرف شیشه ای تمییز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم.
در یخچال تا 2ماه ماندگاری دارد و کپک نمیزند.
نوش جان همه نینی های خوشگل باشه
اینم از طرز تهیه آردبرنج خوش عطر و طعم و خونگی

مناسب سن چهار ماهگی به بالا