طرز تهیه استیک با سس قارچ :خیلی از خانم ها میترسن که تو خونه استیک درست کنند ولی من بهتون پیشنهاد میدم حتما این رسپی رو بخونید. برای داشتن یه استیک نرم ، آبدار و خوشمزه حتما از فیله گوساله استفاده کنید، فیله ها رو برشهای دلخواه بزنید و داخل یک ظرف مقداری روغن زیتون بی بو و چند حبه سیر که از وسط برش دادید و چند شاخه رزماری و مقداری فلفل تازه سائید بریزید و بعد تکه های گوشت رو داخل مواد بزارید و خوب زیر ورو کنید تا همه گوشت در مواد غوطه ور بشه روغن تا حدی باشه که تکه های گوشت تا نیمه داخلش قرار بگیرن،بزارید تا یکی دوروز گوشت داخل مواد بمون تا حسابی بیات ونرم بشه .
مواد لازم برای تهیه استیک با سس قارچ
تکه های گوشت استیکی….. 150 گرم(یک تکه)
شیر…..1/2 پیمانه
آرد…..1 قاشق غذاخوری ٖ
قازچ…..100 گرم
کره…..20 گرم
سیر رنده شده،نمک و فلفل و رز ماری….. به مقدار لازم
طرز تهیه استیک با سس قارچ
همانطور که در بالا هم گفتیم بهترین گوشت برای تهیه استیک گوشت راسته یا فیله گوساله هست که گوشت فیله کلا نرم تر از راسته هم هست و استیکش لذیذ تره خوشمزه تره😋بهتره تا برش های گوشت استیک رو برای مدت 24 ساعت در یخچال قرار بدین و بعد استفاده کنین.به اصطلاح میگن بیات بشه.هرگز گوشت استیک رو قبل از پخت به آبلیمو آغشته نکنین.برای تهیه یک استیک عالی اصلا احتیاجی نیست که اون رو داخل موادی مثل پیاز یا چیزای دیگه بخوابونین فقط و فقط نمک پاش کردن دو طرف استیک برای داشتن یه استیک آبدار و خوشمزه کفایت می کنه.
حالا به دو طرف گوشت کمی نمک و در صورت تمایل فلفل میزنیم.
البته بهتره که فلفل بعد از سرخ شدن به استیک اضافه بشه چون ممکنه فلفل طعم سوختگی بگیره اما من طعم استیک رو وقتی فلفل از ابتدا بهش اضافه میشه بیشتر دوست دارم.😅 حالا کف یه ماهیتابه چدنی رو فقط کمی چرب میکینم و وقتی تابه داغ شد تکه گوشت رو داخلش میذاریم حرارت نباید خیلی کم باشه چون باعث میشه استیک آب بندازه و سفت بشه و نباید خیلی زیاد باشه چون باعث میشه استیک بسوزه.رزماری هم روی استیک در حال سرخ بزارید تا عطرش بلند شه.
در ماهیتابه باید باز باشه چون بستنش کیفیت استیک رو خراب کرده و سفتش میکنه.
وقتی یه طرف استیکتون سرخ شد برش گردونین. برای پخت و سرخ شدن استیک نباید بیشتر از 5 الی 10 دقیقه زمان صرف بشه چون زمان بیشتر گوشت استیک رو سفت میکنه پس در صورتی که دوست دارین استیکتون مغز پخت تر بشه ضخامت رو کمتر انتخاب کنین ولی زمان رو بیشتر نکینن.
طرز تهیه سس قارچ استیک
دو حبه سیر رو در یک قاشق کره کمی تفت دادم در حدی که بوی سیر در بیاد بعد قارچهای خرد شده رو اضافه کردم وبا حرارت بالا تفت دادم کمی که آبش تبخیر شد بهش ۱۵۰گرم خامه صبحانه اضافه کردم و هم زدم تا خامه و قارچ یکدست بشه و در آخر هم بهش نمک و فلفل اضافه کردم .
این سس در کنار استیک یک طعم عالی وبینظر داره البته اگه مثل من دوس دارید که رژیمی باشه میتونید به قارچها مقداری سرکه بالزامیک اضافه کنید و در کنار استیک سرو کنید.
سیب زمینی و کدو ها رو هم برش زدم وبا نمک وفلفل سیاه وکمی گرانول سیر و رزماری و مقداری روغن زیتون داخل فر تنوری کردم.
این خوراک خوشمزه رو میتونید با سس خردل وسس تند وشیرین سرو کنید.
نکات مهم برای داشتن استیک خوشمزه
- برای خوش طعم تر کردن ونرم ترشدن استیک ها تون میتونید از سس ولچستر که عکسش کنار غذا هست استفاده کنید.
- من از صبح مقداری سس ورچستر هم به گوشتم اضافه کردم وبا بقیه مواد دوباره تا ظهر استراحت دادم تا حسابی مزه دار بشه.
- برای درست کردن استیک بهتره از تابه های چدنی که تهشون خطوط برجسته داره استفاده کنید تا هنگام طبخ استیک روی گوشتتون اون خطهای خوشگل بیفته.
- حتما تابه رو روی حرارت متوسط روبه بالا گرم کنید، تابه باید داغ داغ باشه ،اگه استیک رو با حرارت کم ومدت زیاد بپزید باعث میشه تا آب میان بافتی گوشت تبخیر بشه واستیکهاتون سفت بشه.
- پس با حرارت تقریبا بالا استیکها رو بپزید ،لازم نیست از روغن استفاده کنید چون موادی که باهاش گوشتهارو مرینیت کردیم حسابی روغن داره .
ارسال پاسخ