طرز تهیه شیرینی بهشتی : اینم آموزش یکی از شیرینهای سنتی و خوشمزه مخصوص عید، باتمام نکات، پیشنهاد میکنم حتما درست کنید طعمش از بیرونیها خیلی خوشمزه تره، به این شیرینی خوشمزه شیرین کرکی هم میگن، اگر شما هم دوست دارید شیرنی های عیدتون رو خودتون درست کنید این آموزش فوق العاده رو از دست ندید و حتما ویدیو مراحل کار رو در انتهای مطلب مشاهده کنید.
موادی که برای شیرینی بهشتی لازمه
روغن صاف قنادی 200گرم
پودر قند کاملا نرم 175گرم
آرد سفید قنادی400تا 425گرم
روغن مایع 25گرم
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
هل یا زنجبیل به دلخواه
طرز تهیه شیرینی بهشتی یا کرکی
پودر قند و روغن صاف رو ابتدا با قاشق به خورد هم بدید و باهمزن برقی 7الی8دقیقه(نه کمترنه بیشتر) هم بزنید.تا کاملا سفید و پوک و سبک شه حتی ازخامه سبکتر. وانیل رو اضافه و هم بزنید.نصف روغن مایع رو افزوده و خوب مخلوط کنید.دراین مرحله اگر شیرینی رو زعفرانی دوست دارید مقداری زعفران غلیظ دم کرده بریزید.زعفران آبکی نباشه شیرینی رو خراب میکنه
آردی رو که 3بار ازالک رد کردید کم کم اضافه و با لیسک یا همزن بزنید تا خمیر نرمی حاصل بشه(مقدار آرد توی دستور روحدود۴۰۰الی۴۲۵گرم گفتم که بسته به نوع آرده پس همه رویکباره اضافه نکنید بلکه بتدریج وکم کم بیافزاییدتاجایی که حس کنید خمیرتون نرمه ومیشه ماسوره زد.برای من همون ۴۰۰گرم مصرف شد)مابقی روغن مایع رواضافه وخوب مخلوط کنید.درواقع نصف اون روغن مایع وآرد اضافه برای میزان کردن سفتی و شلی خمیره✋
از ماسوره آچاری استفاده کنید
مواد رو داخل قیف باسر ماسوره آچاری یا شکوفه یا ساده …بریزید و داخل سینی فرکه کاغذ روغنی گذاشتید ماسوره بزنید(نیازی به چرب کردن کاغذ نیست)روی آنها تخم خرفه بریزید و داخل فر از قبل گرم شده بادمای 170درجه بمدت15الی20دقیقه بزارید تا زمانی که زیرشیرینی خیلی جزئی تغییر رنگ بدهد.
مرحله پایانی
از فر که خارج کردید به هیچ عنوان دست نزنید و بزارید تو دمای محیط یک ساعت بمونه و بعد از کاغذ جدا کنید و گرنه پودر میشن.این مقدار مواد 36عددشیرینی با سایز تو عکس بهتون میده.ماندگاریش هم تو دمای محیط و داخل ظرف دربسته یک هفته ست.
نکات مهم
- مواد رو حتما با ترازوی دیجیتالی اندازه بگیرید
- مواظب باشید شیرینی زیاد تو فر نمونه در غیر اینصورت خشک میشه
- جایگزین روغن صاف👈روغن جامد رو با روش بن ماری یعنی روی بخارآب شفاف کنید و بمدت۲۴ساعت بزارید یخچال تا سفت شه و بعد استفاده کنید.کره هم جایگزین نکنید چون شیرینی ماندگاریش کم میشه و زود بو میگیره
- طعم شیرینی با روغن صاف مثل شیرینی قنادی میشه
- برای کاکائویی کردن شیرینی مقدار ۲قاشق غذاخوری از آرد دستور کم کنید و پودر کاکائو جایگزین کنید
- اگرخواستید پودر هل یا زنجبیل اضافه کنید همراه باوانیل اضافه شود
ارسال پاسخ