طرز تهیه شیرینی لطیفه در منزل : یکی از شیرینی هایی که ما ایرانی ها طرفدار اون هستیم شیرینی لطیفه هستش، این شیرینی اصالتی تبریزی داره همانطور که از اسمش میاد خیلی لطیف و خوردنی هست که از دو قسمت نان که وسط اون رو خامه تشکیل میده درست میشه که در برخی موارد داخل خامه از پودر پسته استفاده میشه زیاد صحبت نکیم و بریم سراغ اصل مطلب و اونم طرز تهیه شیرنی لطیفه در منزل با ما همراه باشید و مراحل کار رو در ویدیو مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی لطیفه
آرد: 3/4لیوان
نشاسته ذرت : ۳ قاشق غذا خوری سرخالی
شکر:۳/۴ لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
نمک :1 پنس
پودر قند به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین
خامه فرم گرفته به میزان لازم
طرز تهیه شیرنی لطیفه در منزل
ابتدا برای بهتر شدن و همچنین نرم تر شدن نون این شیرینی حتما آرد ، نشاسته ذرت، بکینگ پودر و نمک را سه بار از الک رد کنید و کنار بگذارید. تاکید میکنم سه بار از الک رد کنید.
داخل ظرفی زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید(تخم مرغ خنک باشه)
سفیده را کمی بزنید تا کف کند سپس نیمی از شکر را اضافه و انقدر بزنید تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد (بیش از حد هم نزنید وگرنه باعث خشک شدن شیرینیتون میشه) اونو داخل یخچال بزارید.
زرده را با بقیه شکر و وانیل حداقل ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سفیده را از یخچال خارج کنید و زرده را به آن اضافه کنید و با لیسک به آرامی فولد کنید تا پف سفیده نخوابد.
سپس مواد خشک الک شده را اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.(طبق کلیپ) مواد را داخل قیف با سر ماسوره ساده ریخته سینی فر را چرب و کاغذ روغنی بیاندازید و به اندازه ای که تو تصویر میبینید با فاصله چند سانتی دایره های یکسان بزنید.
روی تمام دایره ها مقداری پودرقند الک کنید و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بزارید(من ۱۸۰ درجه با فن گذاشتم ) برای حدود 10 دقیقه، دقت کنید که شیرینی اصلا تغییر رنگ ندهد وقتی پف کرد و احساس کردید یکم داره زیرش طلایی میشه کافیه.
بعد از پخت و خنک شدن با ماسوره شکوفه یکی از شیرینیها رو خامه زده و شیرینی دیگر را روش قرار دهید و داخل کپسول کاغذی بزارید و با پودر پسته تزیین کنید فوق العاده پوک ، سبک و خوشمزه تر از لطیفه بازاریه حتما امتحان کنید.
ویدیو طرز تهیه شیرینی لطیفه در منزل
توجه کنید که
- دقت کنید تمام مراحل آماده سازی تا پخت با سرعت عمل انجام بشه و وقفه ای بین آماده سازی تا گداشتن تو فر نباشه.
- این شیرینی مثل درست کردن کیک اسفنجیه و از نکات مهم درست کردنش هم زدن درست و فولد کردن مواده پس خواهش میکنم تمام نکات رعایت و درست عین رسپی عمل کنید تا به نتیجه دلخواه برسید. این مقدار مواد۳۰عدد شیرینی بهتون میده که رو هم بچسبونی میشه ۱۵عدد نوش جونتون به و انشالله برای خوشی هاتون درست کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید.
- توجه داشته باشید موقعی که شیرنی ها در داخل فر هستند در فر رو باز و بسته نکنید.
- زمانی که میخواهید سفیده ها را هم بزنید حتما از دور تند استفاده کنید.
- سر همزنی که با آن میخواهید سفیده ها را بزنید چرب و خیس نباید باشد. و حتما هم زدن را در یک جهت انجام دهید.
- سر همزنی که سفیده ها را میزنید نباید خیس یا چرب باشد ، جهت هم زدن در یک جهت باشد.
1دیدگاه