طرز تهیه شیرینی پرتقالی : میخواستم برای عید شیرینی آماده کنم که گفتم رسپی اونو در سایت گل من و تو هم قرار بدم تا همه بتونن ازش استفاده کنند، این شیرینی خیلی راحت درست میشه و فوق العاده خوشمزه هست که میتونید به راحتی اونو درست کنید. در ادامه تصاویر مراحل کار رو قرار دادم که مشاهده کنید.
مواد لازم برای شیرینی پرتقالی نوروزی
کره نرم دمای محیط ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
آرد ۲۴۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی) یک قاشق مرباخوری
اسانس پرتقال ده قطره
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال به همراه یک قاشق خامه صبحانه و کمی زعفران غلیظ
خلال پرتقال برای تزیین به میزان لازم
شکلات برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی پرتقالی نوروزی
اول کاری چند تا چیزو بگم که آرد رو سه بار الک کنید و همچنین پودر قند حتما الک بشه ، کره به دمای محیط رسیده باشه ،من ترکیب روغن جامد و کره استفاده کردم.
خب حالا پودر قند و کره را با همزن دور تند خوب میزنیم تا حجیم شود حدود چهار دقیقه سپس زرده ها و اسانس و رنده پوست پرتقال رو اضافه کرده سه دقیقه دیگه خوب میزنیم
حالا آرد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم و با دست جمع میکنیم خمیر خیلی لطیفیه اصلا چسبناک نیست اگر دیدین نیاز به آرد داره خیلی کم ارد اضافه کنید در حدی که خمیر راحت جمع بشه و شل نباشه خمیر رو داخل کیسه فریزر بزارید و خوب ببندید داخل یخچال یکساعت استراحت بدید.
حتما فر رو روشن کنید
زمانی که خواستین شروع به کاتر زدن بکنین فر رو روشن کنید نه زودتر حواستون باشه ما به فر کوره ای نیاز نداریم چون شیرینیمون خشک میشه ! درجه فر هم ۱۷۵ درجه نه بیشتر نه کمتر البته برای درجات استاندارده اگه احساس میکنین درجه فرتون استاندارد نیست اون دیگه قلقش دست خودتونه رو ۱۷۵ درجه استاندارد تنظیم کنید.
حتما از سینیهای گالوانیزه مخصوص پخت شیرینی استفاده کنید. سینیهای خود فر به هیچ وجه مناسب پخت شیرینی نیست توجه داشته باشید، داخل سینی کاغذ روغنی بندازید و خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید یه تیکه از خمیر رو ما بین دو تا پلاستیک باز کنید به قطر نیم سانت نه بیشتر سعی کنید از کاترهای کوچیک استفاده کنید کاترهای بزرگ مناسب پخت شیرینی نوروز نیست
شیرینیها رو کاتر بزنید با فاصله داخل سینی بچینید.
مرحله نهایی آماده سازی شیرینی پرتقالی نوروزی
برای رومال من از ترکیب خامه صبحانه خامه و زعفران استفاده کردم میزان زعفران دست خودتونه کم یا زیاد با برس سطح شیرینی رو رومال میزنیم از خلال های نازک و خرد شده پرتقال برپ و ترافل شکلاتی برای تزیین استفاده کردم داخل فر گرم میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه نه بیشتررر توجه داشته باشین زمان طولانی تر شیرینی هاتونو خشک میکنه برای تست پخت شیرینی یکم تکونش بدید یه کوچولو باید نرم باشه زیرشم کمی طلایی نه خیلی و اینکه رو کاغذ حرکت کنه خیلی چسبناک نباشه از فر در بیارین از داغی که افتاد راحت باید از کاغذ جدا بشه داخل ظرف در بسته بزارین روشو پلاستیک بکشید درشم محکم ببندید تو جای خنک خونتون دور از نور نگهداری کنید.
بسیاااار عطر و طعم دلپذیری داره حتماا تست کنید
[accordion]توجه کنید که اسانس رو به هیچ وجه حذف نکنید[/accordion]
این خمیر پایه است میتونید اسانس و رنده پوست پرتقال رو حذف کنید جاش هل ساییده یا زنجبیل یا دارچین یا وانیل اضافه کنید.
1دیدگاه