طرز تهیه پودینگ خرما در خانه : یکی از مقوی ترین پودینگ ها که برای ماه رمضان و تقویت بدن میشه استفاده کرد همین پودینگ خرما هست که بخاطر وجود خرما و شیر (در برخی مواقع عسل) فوق العاده مقوی هست که میتونید خیلی خیلی راحت توی خونه درستش کنید، راستی ویدیو مراحل کار رو هم میتونید انتهای مطلب مشاهده کنید.
مواد لازم تهیه پودینگ خرما
خرما بدون هسته ۲۰۰ گرم (۲۳ عدد)
شیر ۲/۳ پیمانه
خرما ها رو خوب بشویید هسته شو جدا کنید و با شیر داخل مخلوط کن میکس کنید تا یکدست شود.
شیر ۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۵۰ گرم (۴ قاشق غذاخوری)
شکر قهوه ای ۴۰ گرم(۳ قاشق غذاخوری)
کره ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
خامه فرم گرفته و گردو برای تزیین
مراحل طرز تهیه پودینگ خرما مقوی
همانوطر که گفتیم ابتدا خرما رو با شیر میکس میکنیم و سپس شیر، شکر، نشاسته، پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارید، مدام همزده تا غلیظ شود. پوره خرما رو اضافه کرده و در آخر کره را هم بریزید و از رو حرارت بردارید. حالا مواد رو داخل لیوان سرو بریزید و بذارید تو یخچال تا خودشو بگیره، با خامه فرم گرفته و گردو تزیین کرده و نوش جان کنید.
ویدیو مراحل تهیه پودینگ خرما در خانه
توجه داشته باشید که :
- روی خامه پودر دارچین الک کردم .
- داخل پودینگ در صورت تمایل میتوانید گردو خرد شده هم بریزید
- میتونید از عسل هم در ترکیب این پودینگ استفاده کنید که در این صورت شکر رو کم و یا کلا حذف کنید.
شما چه پودینگ هایی رو دوست دارید؟ حتما تجربه و نظر خودتون رو در بخش دیدگاه با ما درمیان بگذارید تا سایر دوستان هم از تجربه های شما استفاده کنند.
ارسال پاسخ