چای دو رنگ مجلسی بهترین شیوه سرو چای توی مجالس به حساب میاد تا هنر و سلیقتون رو به مهمون نشون بدین. چای دو رنگ تاریخچش برمیگرده به رسوم مراسم خاستگاری و مجالس مهم ولی به مرور زمان کم رنگ شد و فقط در بعضی از خانواده های اصیل این کار انجام میشه.
برای اینکه چای دو رنگ مجلسی به مهموناتون بدین باید کمی صبر و سرعت عمل داشته باشین تا چایی سرد نشه و آرامش داشته باشید تا چایی با آب قند قاطی نشه و زحمتتون به باد نره.
طرز تهیه چای دو رنگ

استکان کمر باریک هاتون (یا هر لیوانی که توش چای سرو می کنید) رو دربیارید و نصفش رو آب جوش بریزید و داخلش 4-5 حبه قند بیاندازید و یا چند قاشق شکر بریزید و هم بزنید تا شکر و یا قندها داخل آب جوش حل بشن قند آب قند باید زیاد باشه تا چای درون آب جوش قاطی نشه. سپس چایی رو که دم کرده بودین و چایی خوش رنگی شده بود رو خیلی آروم روی آب قند غلیط بریزید فقط باید این کار رو خیلی آروم انجام بدین. حالا میبینین که آب در پایین و چای در بالا قرار می گیره. به همین سادگی و زیبایی.
مطالب مفید: روش دم کردن چای با عطر و طعم فوق العاده
برای تهیه این چای در تعداد بالا بهتره که در قابلمه ای آب و قند درست کنید و با ملاقه داخل استکان های کمرباریکتون بریزید و بعد چایی رو آرام بهش اضافه کنید این کار باعث میشه چایی هاتون زیاد سرد نشه و سرعت کارتون هم بالا بره.
مطالب مرتبط
فقط چون این چای، هم شیرین و هم خیلی داغ نیست قبل از اینکه برای مهموناتون سرو کنید مطمئن بشید که مهمونها همه چای شیرین و ولرم رو دوست دارند.
ولی دور از همه چی این یک کار هنرمندانه ای هست و امتحان کردنش در خونه برای یکبار هم که شده می ارزه.
ارسال پاسخ