کیک

طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی خوشمزه

طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی
طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی
340بازدید

طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی : یکی دیگه از کیک های خشمزه و پرطرفدار که میتونید به راحتی توی خونه درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید این کیک فندقی هست، ما در گل من و تو برای شما یک آموزش فوق العاده داریم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی فندقی

در این دستور هر لیوان 200 میلی لیتر هستش

مواد لازم برای کیک

4 تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
4 قاشق غذاخوری فندق له شده(اگه نمیزنین بجاش فندق یا گردو خرد شده بریزین و شکر هم دو قاشق بیشتر بزنین)
2 لیوان آرد
1/2 پیمانه شکلات چیپسی
وانیل
10 گرم بکینگ پودر

مواد لازم برای گاناش شکلاتی

40گرم شکلات شیری(سفید نه)
40 گرم شکلات تلخ
80 میلی لیتر خامه صبحانه

برای سس فندق:
2-3 قاشق غذاخوری کرم فندق که بصورت بن ماری آب کردین

طرز تهیه کیک شکلاتی فندقی

خب دوستای گلم برای کیک،ابتدا شکر ،وانیل و تخم مرغهارو 8-10 دقیقه با همزن برقی بزنین بعد بترتیب روغن  -شیر – فندق له شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، سپس آرد ،پودر کاکائو و بکینگ پودر رو الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین بعد در آخر شکلات چیپسی هارو که داخل کمی آرد غلطوندین و آرد اضافیشون رو جدا کردین رو اضافه کنین و مخلوط کنین.اصلا زیاد مخلوط نکنین مایع کیکو بعد از اضافه کردن آرد.

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه بانت کیک کدو حلوایی با مغز پنیرخامه ای
کرم فندوق و فندوق له شده
کرم فندوق و فندوق له شده

در قالب 25 سانتیمتری که چرب کردین و پودر کاکائو الک کردین بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین.نگفته بود چقدر اونقدر که خلال چوبی داخل کیک کنین تمیز دربیاد. برای گاناش هم شکلات هارو بصورت بن ماری آب کنین، خامه رو اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد ازینکه روان و یکدست شد، بزارین ولرم شه و روی کیک سرد شده بریزین بعد کرم فندق آب شده رو روش بریزین و تزیین کنین .

کیک شکلاتی فندقی
کیک شکلاتی فندقی

به همین راحتی یک کیک شکلاتی فندقی آماده کردیم حتما این رسپی رو یکبار امتحان کنید عاشقش میشید.

مطالب مرتبط :

طرز تهیه شیرینی چهار مغز مینیاتوری

طرز تهیه پای شکلاتی

طرز تهیه دسر پرتقالی شکلاتی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

۱ دیدگاه

ارسال پاسخ