آشپزی

نکات و فوت و فن قورمه سبزی خوشمزه

نکات و فوت و فن قورمه سبزی خوشمزه
نکات و فوت و فن قورمه سبزی خوشمزه
1.48Kبازدید

نکات و فوت و فن قورمه سبزی خوشمزه : خیلی از عزیزان میگن من طبق دستور و گفاه ها قرمه سبزی درست میکنم ولی نمیدونم چرا خوب در نمیاد. ما در این مطلب نکات قورمه سبزی خوشمزه و همچنین فوت و فن های اون رو میگیم و اگر عزیانی نکاتی به ذهنشون رسید در قسمت نظرات بهمون بگن که اضافه کنیم. پس بریم سراغ نکات قورمه سبزی خوشمزه و خانگی

استفاده از روغن

با توجه به اینکه گوشت غذا و سبزی قورمه به صورت جداگانه سرخ می‌شوند، بهتر است در صورت امکان از مقدار کمی روغن استفاده کنید تا غذا بیش از اندازه چرب نشود.

لوبیا را خیس کنید‌

لوبیای قورمه‌سبزی را از شب قبل خیس کنید و قبل از اضافه کردن به خورش ۲۰ دقیقه آن را در آب جوشانده و سپس به خورش اضافه کنید.

نکات قورمه سبزی خوشمزه
نکات قورمه سبزی خوشمزه

سبزی را زیاد هم نزنید

مدت زمان سرخ کردن سبزی قورمه‌سبزی روی شعله متوسط حدود ۱۵ دقیقه است تا زمانی که رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. در طول مدت سرخ کردن، سبزی را ۲ یا ۳ بار بیشتر هم نزنید، زیرا زیر و رو کردن بیش از اندازه حرارت روغن را پایین می‌آورد و روغن بیشتری جذب سبزی می‌‌شود. ‌

سبزی را ریز خرد کنید

بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود . اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.

ترکیب سبزی قورمه سبزی

ترکیب سبزی قورمه در نقاط مختلف ایران متفاوت است. در تهران سبزی قورمه از تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله تشکیل شده است و گاه حتی گشنیز در آن به کار نمی‌‌رود. در جنوب ایران به سبزی کمی سیر سبز تازه و شوید اضافه می‌شود. در آذربایجان شنبلیله از ترکیب سبزی حذف و به جای آن اسفناج به کار می‌رود.

علائم خورشت جا افتاده

از علائم یک خورش جاافتاده روغنی است که روی خورش می‌ایستد،‌ اگر هنگام سرو غذا، همه مواد پخته، اما خوب جا نیفتاده بود یا به اصطلاح آب و دان سوا بود، ۱۰دقیقه قبل از کشیدن خورش ، ۴-۳ قالب کوچک یخ به خورش اضافه کنید. این کار تمام روغن خورش را جذب کرده و روی آن می‌آورد و درنتیجه غذا کاملا جا افتاده به نظر می‌رسد.

لیمو عمانی تیره استفاده کنید

لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.

روغن اضافه کنید

هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.

فوت و فن قورمه سبزی
فوت و فن قورمه سبزی

رب اضافه نکنید

در بعضی مناطق به خورش قورمه‌سبزی رب گوجه‌فرنگی اضافه می‌شود‌ اما این کار توصیه نمی‌شود، زیرا طعم رب گوجه‌فرنگی باقی مزه‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده و از بین می‌برد.

‌‌شعله را کم کنید

برای تهیه یک قورمه‌سبزی جاافتاده، به شعله کم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن کاملا پخته، آب آن کشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند.

گوشت مناسب

برای تهیه قورمه‌سبزی، گوشت سردست انتخاب کرده و همراه آن دنبالچه گوسفندی، تکه‌ای دنده و قلم اضافه کنید تا طعم خورش بهتر و لذیذتر شود.

ما در این مطلب فوت و فن قورمه سبزی خوشمزه و همچنین نکاتی که باید رعایت کنید تا یک قورمه سبزی خوشمزه داشته باشید را گفتیم اگر نکاتی از قلم افتاد در بخش نظرات ما را یاری کنید.

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه ماست پرچرب خانگی فوق العاده خوشمزه مرحله به مرحله

اینستاگرام گل من و تو

۳ دیدگاه

  1. سلان قورمه سبزی های من عالی میشن همیشه، چندتا فوت وفن داره که اگه رعایت بشه عالیه، بهتری سبزی روتازه تازه استفاده کنیذ وازهمه سبزی ها به مقدار مساوری باشه، شوید خیلی کم باشه فقد. موقع تفت دادن زیاد سرخ بشه ولی نسوزه، لوبیارو به مدت بیست دقیقه تنها بجوشونید وبعد اب اونو بریزین دور تا رنگ تیره وبوش ازبین بره بعد به خورشت اضافه کنید، درموقع تفت دادن گوشت و پیاز ۱قاشق چایی خوری رب اضافه کنید رب طعمشوبهترمیکنه ولی کم باشه، ادویه حتما حتما حتما از فلفل سیاه وادویه کاری زردچوبه پودر زنجبیل پودر سیر استفاده کنید،حتماحتما باشعله کم پخته بشه، اگه میخاین لیموتون تلخ نشه هسته هاشو دربیارین و۱ساعت مونده به اتمام اضافه کنید کمی پودر شنبلیه ورب انار یارب نارنج یا رب الوچه اضافه کنید عالییییی میشه

ارسال پاسخ