کیک شیفون وانیلی با روکش خامه و دونه انار : یک کیک بلدایی خوشگل و خوشمزه اوردم ، فقط کافیه یه کیک با هر دستوری که دوست دارید درست کنید با هر طعمی که دلخواهتونه،من از دستور شیفون استفاده کردم که اینجا براتون میزارم. بعدم یه سطح نازک خامه ی فرم گرفته رو روی سطح کیک بمالید . لازم نیست خیلی با دقت وحرفه ای خامه کشی کنید چون دوباره روی خامه ها یه عالمه دونه ی انار میاد و خوشگلش میکنه. پس همه میتونن با این ایده یه کیک یلدایی خوشگل داشته باشن.
مواد لازم برای کیک شیفون وانیلی با روکش خامه
تخم مرغ ۳عدد
آرد یک پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه سرپر
نمک یک پنسه
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
شیر یک دوم پیمانه سرخالی
روغن یک دوم پیمانه سرخالی
وانیل کمی
طرز تهیه کیک شیفون وانیلی با روکش خامه و دونه انار
سفیده رو از زرده جدا کنید سفیده رو بزنید تا سفت وفرم گرفته بشه بعد کم کم نصف شکر رو بهش اضافه کنید وبا هنزن بزنید تا خوب فرم بگیره. زرده وباقی شکر ووانیل رو به مدت ۵دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر بشه ورنگش روشن بشه حالا آرد و شیر رو بصورت متناوب با همزن به زرده ها اضافه کنید تا موادتون تموم بشه . همزن رو خاموش کنید وبا لیسک سفیده ها رو طی سه مرحله به موادتون اضافه کنید.
ته قالب رو با کره سرد چرب کنید وآرد پاشی کنید ومواد کیکتون رو داخلش بریزید ودر فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۱ساعت بزارید تا بپزه این تایم بستگی به فر ها وقالبها زمانش فرق داره.
قالب من میان تهی ساده بود. بعد از پخت روی توری فلزی خنک کنید.
بعد از خنک شدن میتونید کیک رو از وسط دو قسمت کنید ووسطش خامه کشی کنید یا اینکه فقط روی کیک رو با مقداری خامه فرم گرفته بپوشونید وبعد با انار دون شده روی خامه ها رو کامل کاور کنید.
خیلی راحت بهش میچسبه . انار وسط کیک هم انار طبیعیه که با رنگ پودر طلایی یا داست طلایی وحلال رنگش کردم وگذاشتم وسط کیکم😊
1دیدگاه