10 غذای جذاب و خوشمزه با مرغ + رسپی و عکس

10 غذای جذاب و خوشمزه با مرغ
10 غذای جذاب و خوشمزه با مرغ

غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ : یکی از پر کاربردترین مواد غذایی که در کشور ما رونق پیدا کرده و دیگه همه در انواع غذاهای خود از اون استفاده میکنند مرغ هست ، همانطور که میدانید مرغ منبع بسیار خوبی برای تامین پروتئین به حساب میاد در 120 گرم از این ماده غذایی میتونه 70 درصد از نیازهای پروتئینی بدن ما رو فراهم کنه ، این نوع گوشت برای کسانی که دوست دارند تا چربی را از رژیم غذای خود حذف کنند انتخاب بسایر هوشمندانه ای هست.

البته در همین گوشت مرغ هم تفاوتی در چربی وجود داره که مثلا گوشت سینه در مقایع با گوشت ران چربی به مراتب کمتری داره و شما میتویند با این گوشت انواع مختلف غذاها را درست کنید که در ادامه به برخی از جدید ترین اونها به همراه رپسی کوتاه خاهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.

میتویند انواع غذا با گوشت مرغ را هم میتویند با کلیک روی لینک مطالعه کنید.

بنر گل من و تو

در خرید گوشت مرغ توجه داشته باشید

گوشت مرغ دارای بوی طبیعی باید باشد اگر زمان خرید متوجه بوی غیر طبیعی و خیلی تندی در گوشت شدید به هیچ وجه گوشت مورد نظر را خریداری نکنید چون به احتمال خیلی زیاد فاسد شده است. شاید این سوال برای شما پیش بیاد که گوشت مرغ فاسد شده چه ویژگی هایی دارد؟ گوشت مرغ فساد شده دارای رنگ تیره، پرخون یا کبود است.پس از خرید هم حتما باید در شرایط خوب نگهداری کنید تا دچار فساد نشود گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و سبز رنگ خواهد شد و حتما سعی کنید گوشت مرغ را تازه مصرف کنید و یا داخل فریزر نگهداری کنید.

فیله مرغ ندلی

موادی که لازم داریم

فیله مرغ ۸عدد
زعفران پودر شده ۱قاشق چای خوری
(نیازی به دم کردن زعفران نیست)
نودل با طعم مرغ ١/۵ بسته
چاشنى به دلخواه و به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه

۱)اول فیله ها را شسته و خشکشون کنید بعد هر فیله رو نواری از وسط برش بدید که میشه ۱۶ نوار فیله ایی

2)چاشنى ها رو اضافه کنید و اجازه بدید ۵ ساعت فیله تو مواد استراحت کنن

3) نودل ها رو همراه ادویه مخصوص درون آب جوش بریزید و. چند دقیقه صبر. کنید تا نرم و. باز شود.

4) فیله ها رو به سیخ چوبی بزنید تواین مرحله میتونید اول فیله ها رو تو آرد سفید بغلتونید و بعدش نودل ها رو به دورش بپیچید، که این کار شما رو آسون تر میکنه ولى من آرد نزدم(فقط ار سر تنبلى😜)

۵)قابلمه گود و کوچیک رو پر روغن کنید و رو حرارت بذارید تا داغ بشه بعد سیخ های جوجه نودلی را درون اون بذارید و با حرارت ملایم تا طلایی شدن نودل سرخ کنید.

طرز تهیه فیله مرغ نودلی
طرز تهیه فیله مرغ نودلی
خوراک مرغ با سس قارچ

از دیگر غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ میتوان به خوراک مرغ با سس قارچ اشاره کرد.

موادی که لازم داریم :

سینه مرغ: 2 عدد
آرد: یک سوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه (پودرشده): به مقدار لازم
روغن زیتون: 2 ق س
قارچ (خردشده): 300 گرم
سیر (ریز خردشده): 2 حبه
کره: 2 قاشق سوپ خوری
آب مرغ: یک و یک چهارم پیمانه + یک قاشق سوپ خوری
پودر آویشن: یک دوم قاسق چای خوری
ارگانوی خشک: یک دوم قاسق چای خوری
نشاسته ذرت: دو و یک دوم قاسق چای خوری
پنیر پارمزان (رنده شده): یک سوم پیمانه
خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
برگ جعفری تازه (خردشده): 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1. سینه های مرغ را از درازا به دو نیم برش دهید. آرد، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. برش های مرغ را ابتدا کاملا به مخلوط آرد آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.

2. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و قارچ و سیر را در آن (حدود 3 دقیقه) تفت دهید تا قارچ نرم شود.

3. یک و یک چهارم پیمانه آب مرغ را در ظرفی که مرغ را تفت دادید بریزید. مخلوط قارچ و سیر را اضافه کنید. آویشن و ارگانو را اضافه کنید. پس از به جوش آمدن آب مرغ حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 4 الی 5 دقیقه به آرامی بپزد و حجم مواد نصف شود.

4. یک قاشق سوپ خوری آب مرغ باقیمانده را با نشاسته ذرت مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. مرتب مواد را هم بزنید. پنیر پارمزان و خامه را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید. مرغ را اضافه کرده و سرو کنید. برای تزیین از برگ جعفری تازه خرد شده استفاده کنید.

انواع غذا با مرغ - خوراک مرغ با سس قارچ
انواع غذا با مرغ – خوراک مرغ با سس قارچ
اشترودل مرغ قارچ

آرد به میزان لازم

خمیر مایه ١ قاشق سوپ خوری
آب ولرم ١/٣ پیمانه
کره ۵۰ گرم
ماست ١ قاشق سوپخوری
شکر ١ قاشق مرباخوری
نمک کمی
تخم مرغ ١ عدد
سینه مرغ ١ عدد
قارچ ١۰۰ گرم
فلفل دلمه ١ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
پیاز ١ عدد

طرز تهیه

ابتدا خمیر مایه رو با شکر و آب مخلوط میکنیم و اجازه میدیم عمل بیاد. تخم مرغ رو با کره و ماست مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه عمل اومده رو میریزیم, ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر جمع شود بعد خمیر را حدود ١ساعت استراحت میدیم تا حجیم بشه.

برای مواد میانی پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت میدیم بعد سینه مرغ رو نگینی کرده و بهمراه کمی نمک و فلفل دلمه ای به پیاز اضافه کرده و تفت میدیم کمی که پخته شد قارچ رو میریزیم و وقتی قارچها سبک شد زیر گاز رو خاموش میکنیم.

خمیر رو بصورت یه مستطیل باز میکنیم بعد با رولت بر از کناره ها برش های یک سانتی میزنین (یعنی دور خمیر مستطیلی مون باید ریش ریش باشه) بعد مواد رو وسط خمیر ریخته و پنیر می ریزیم, از کناره ها بصورت یک در میان نوارها رو روی هم میاریم حالت گیس بافت بعد داخل سینی فر چرب شده چیده رومال زرده و زعفران میزنیم و در فر ١٨۰ درجه به مدت ٣۰-۴۰ دقیقه قرار میدیم.

غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ
غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ
کتکوت مکناس مرغ گریل تند

مواد لازم برای تهیه کتکوت مکناش

عدد سینه مرغ
۱ عدد لیموترش آب گرفته شده
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
۱ قاقشق غذاخوری گشنیز رنده شده
۱ قاشق غذاخوری جعفری رنده شده
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این غذای لذیذ اول از همه باید سینه مرغ رو به صورت افقی از وسط نصف کنیم
حالا هر دو تکه مرغ و هر دو طرفش رو خوب با بیفتک کوب میکوبیم بعد نوبت تهیه سسی هستش که مرغ باید توش بخوابه پس روغن زیتون، آب لیمو، فلفل، زیره، تخم گشنیز، سیر و به مقدار لازم نمک رو داخل کاسه میریزم.

این کباب تند درست میشه پس میتونین بر طبق سلیقتون مقدار فلفل رو کم یا زیاد کنین بعد گشنیز و جعفری ای رو هم که ریز خورد کردیم بهشون اضافه میکنیم.حالا مواد و با هم مخلوط کرده و مرغ هارو بهشون اضافه میکنیم و خوب به مواد آغشتشون میکنیم. حالا روی کاسه رو با سلفون پوشونده و اجازه میدیم تا مرغ ها برای حدود ۵ ساعت داخل یخچال بمونن تا مزه بگیرن.بعد از طی مدت زمان لازم مرغ هارو از سسشون درمیاریم و داخل ماهیتابه بدون اضافه کردن روغن میذاریم تا با حرارت متوسط بپزن.

وقتی یک طرف مرغ ها طلایی شد اجازه میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه در نهایت کباب تند مراکشی ما حاضره و میتوینم با کمی پیاز کاراملی فلفل دلمه رنگی و سبز چیلی سروش کنیم

انواع غذا با مرغ
انواع غذا با مرغ
ناگت مرغ – غذاهای خوشمزه با مرغ

موادی که لازم داریم

فیله مرغ (چرخ شده): 3 عدد
شیر: به مقدار لازم
تخم مرغ: 3 عدد
نان تست: نصف یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
پودر سوخاری: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
آرد: 3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

1. نان تست را در مقداری شیر قرار دهید تا خیس بخورد. فیله مرغ چرخ شده، نان تست خیس خورده در شیر، یک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.

2. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کنید و کف دست خود پهن نمایید. آنها را به آرد آغشته کنید و سپس در دو عدد تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

3. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ناگت ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

ناگت مرغ - غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ
ناگت مرغ – غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ
تهیه بالوتن مرغ

ران مرغ به تعداد نفرات بستگی داره(من ۱۲ عدد رون رو موادشو میگم)
هویج ۳ عدد
کدو ۳ عدد
کرفس ۱ عدد
کره ۳۰۰ گرم
روغن زیتون ۲۰۰ گرم
خامه ۳۰۰ گرم
شیر یک لیوان
آرد دو قاشق غذا خوری
سرکه قرمز ۱ قاشق سوپخوری
سس خردل ۱ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

اولین مرحله استخون گیری رون مرغ هست که من همیشه زحمتشو میدم به همون پروتئینی که ازش خرید میکنم اما اگه خودتون میخوایید اینکارو کنید باید بگم قسمت پایین رون مرغ رو باید جوری گوشتشو از استخونش جدا کنید که گوشت بریده نشه فقط مثل لباس از تن استخون بکشید بیرون🙄نمیدونم متوجه شدید یا نه!؟

حالا نوبت مزه دار کردنشه، با تندوری ماسالا و پاپریکا و نمک و سس خردل و روغن زیتون و کمی سرکه مزه دارش کنید و اجازه بدید دو سه ساعت بمونه. بعد کرفس و هویج و کدو سبز رو نواری ببرید و جای استخون که بیرون کشیده بودید فرو کنید و مرغها رو تو کره خوب سرخ کنید.حالا یک لیوان شیر رو با دو قاشق آرد مخلوط کنید تا ارد حل بشه بعد بذارید رو شعله تا غلیظ بشه اما هی تند تند همش بزنید ته نگیره،آخر سر بهش کمی کره و پنیر ماتزارلا و پارمزان اضافه کنید ، مرغها رو تو ظرف مخصوص فر بچینید و از سس روش بریزید و فویل بکشید و تو دمای ١٨٠ درجه ۴٠ دقیقه بپزید.

بالتون مرغ - غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ
بالتون مرغ – غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ
مرغ بریان معطر

موادی که لازم داریک

مرغ تازه (درسته): 1 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
ارگانوی خشک: به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): 2 حبه
آویشن: به مقدار لازم
پاپریکا: 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1. مرغ را شسته و خشک کنید. روغن مایع، ارگانو، فلفل قرمز، نمک، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و سیر له شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. این مخلوط را روی مرغ بمالید و ترجیحا تمام طول شب در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان مرغ را در فویل بپیچید و حدود 30 الی 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گردا (375 درجه فارنهایت) قرار دهید.

3. فویل را باز کنید و مرغ را حدود 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا بپزد.

مرغ بریان - انواع غذا با مرغ
مرغ بریان – انواع غذا با مرغ
ساندویچ فاهیتای مرغ

موادی که لازم داریم

سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): 700 گرم
فلفل قرمز (پودر شده): 2 ق چ
زیر (پودر شده): یک و یک دوم ق چ
پاپریکا: یک ق چ
تخم گشنیز: یک دوم ق چ
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرم: 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
فلفل دلمه ای زرد: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر (ریز خرد شده): 1 حبه
روغن زیتون: 3 ق س
آب لیموی شیرازی تازه: 2 ق س
برگ گشنیز (خرد شده): 3 ق س
نان تورتیا: 8 عدد

طرز تهیه:

1. ابتدا دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و سینی فر را با اسپری روغن چرب کنید. فلفل قرمز، زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. فلفل دلمه ای و پیاز را باریک برش داده و در سینی فر پخش کنید. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و روی فلفل ها قرار دهید. سیر ریز خرد شده و مخلوط چاشنی ها را اضافه کنید روغن زیتون را روی مواد بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

3. سینی را حدود 18 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند و مرغ کاملا بپزد (پس از گذشت نیمی از زمان پخت، مواد را مخلوط کنید). نان های تورتیا را در فویل بپیچید و در 5 دقیقه آخر پخت مواد را در فر قرار دهید تا گرم شوند.

4. آب لیمو ترش را روی مخلوط مرغ بریزید و برگ گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط مرغ را در نان های تورتیا سرو کنید.

غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ
غذاهای جدید و خوشمزه با مرغ
چیکن لقمه پنیری

موادی که لازم دارید

فیله مرغ: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: دو ق چ
پودر سوخاری: یک پیمانه
پودر نارگیل: یک دوم پیمانه
تخم مرغ (کمی زده شده): 2 عدد

8 غذای جدید و خوشمزه با مرغ (2)

طرز تهیه:

1. فیله های مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید، روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. پودر سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.

2. تکه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در مخلوط پودر نان و پودر نارگیل بغلتانید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.

3. آنها را حدود 15 الی 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و هر از گاهی آنها را برگردانید تا طلایی و برشته شوند.

چیکن لقمه پنیری - انواع غذا با مرغ
چیکن لقمه پنیری – انواع غذا با مرغ
رول سوخاری مرغ و ژامبون

موادی که لازم دارید

فیله مرغ: 3 عدد
ژامبون: 3 ورقه
پنیر چدار: 3 ورقه
تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
پودر سوخاری: 2 پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
سیر (له شده): 2 حبه
پاپریکا: به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.

2. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

3. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

رول سوخاری مرغ و ژامبون
رول سوخاری مرغ و ژامبون
مطالب مرتبط :

طرز تهیه خاچاپوری غذای سنتی گرجستان

طرز تهیه نان پواچا برای تمامی وعده های غذایی

طرز تهیه فاصولیه یک غذای ترکیه ای