بهترین طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی (کالباس) + فیلم آموزشی

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی
طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی : اول کاری بگم که من این ژامبون رو چند سالی هست که با همین دستور درست میکنم و فوق العاده هستش، کالباس یا همون ژامبون جزو خوراکی هایی هست که طرفداران خیلی زیادی داره مخصوصا بچه ها که عاشق اون هستند اما شاید خیلی شنیده باشید که مصرف سوسیس و کالباس برای سلامتی مضر هست ولی با درست کردن اون در خانه از سلامت اون اطمینان کامل داشته باشید و به راحتی مصرف کنید. راستی ویدیو مراحل مار به شکل کانل در انتهای مطلب قرار دادم حتما ببینید.

یک نکته قبلش بگم که خیلی مهمه بعضیها برای ژامبون یا کالباس فقط از سینه مرغ استفاده میکنن از ترکیب هردو استفاده کنید اینطوری انعطاف خیلی خوبی خواهد داشت.مقدار روغن روهم اصلا تغییر ندید

مواد لازم برای تهیه ژامبون خانگی (کالباس)

ادویه ها قاشق سرصاف چای خوری
ترکیب سینه مرغ وران مرغ چرخ شده 750 گرم
سیر 5حبه درشت
جوز هندی پودر شده 2قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل، پودرسیر، پودرکاری، تخم گشنیز، آویشن، پودر دارچین، پودر هل از هر کدام یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چای خوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع 20ق غ(۶۰گرم)
زرده تخم مرغ 1عدد
گوشت قرمز چند تکه کوچک
هویج خام نگینی خرد شده 1عدد کوچک
پسته خام 2 قاشق غذا خوری (اگر پسته خام دردسترس نداشتید پسته خشک رو 20 دقیقه داخل آب گرم بریزید تا نرم بشه بعد خشک کنید و استفاده کنید)

بنر گل من و تو

طرز تهیه ژامبون مرغ خانگی

گوشت مرغ رو همراه سیر چرخ میکنیم سپس داخل غذاساز ریخته و خوب بزنید .(اگر غذاساز ندارید دو بار از چرخ گوشت رد کنید) تا کاملا نرم و یکدست بشه، همه ادویه های ذکر شده، نشاسته، تخم مرغ و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.

  • گوشت قرمز رو خیلی نازک و ریز خرد کنید.
  • هویج رو بخار پز و نگینی خرد کنید.
  • همراه با پسته به مواد اضافه و خوب مخلوط  کنید.

ته کاور کالباس رو با بست کمربندی پلاستیکی یا نخ خیلی محکم ببندید و مواد را با قاشق داخل وکیوم ریخته و با دست ماساژ داده و مثل غلتک چندین بار و به دفعات بغلتونید تا هوای اضافه خارج، گوشت منسجم بشه این قسمت مهمه! درست هوا دهی بشه تا فضا و سوراخ داخل ژامبون به وجود نیاد و خیلی محکم بپیچید و با نخ ببندید من برای اطمینان خاطر هم با بست پلاستیکی و هم بانخ بستمش. کاور رو خیلی محکم ببندید از یک نفر کمک بگیرید براتون نگه داره و چند دور با نخ لحاف دوزی بپیچید و گره بزنید حتی یک قطره آب نباید داخل کاور نفوذ کنه

اگر کاور مخصوص ندارید👇👇

چند لایه سلفون رو روی میز کار بکشید و گوشت رو روش پهن کنید و مواد خردشده: هویج، پسته و گوشت رو روش پخش کنید و رول کنید (توجه کنید مثل غلتک چندین بار و در دفعات زیاد رول رو به عقب و جلو بغلتونید تا منسجم و هوادهی بشه ) و بعد دو سر نایلکس رو محکم ببندید و دوباره چندین لایه سلفون بچیدید .

یک قابلمه اندازه رولتون پر آب کنید و روی اجاق قرار بدید بجوشه و رول رو آروم داخلش بندازید تا 2ساعت با حرارت ملایم بجوشه بعد از قابلمه خارج کرده و بلافاصله داخل آب یخ بذارید تا بهش شوک وارد بشه اگر در این فاصله کاور چروک شد بزارید داخل آب یخ کمی ولرم شه و خارج کرده، یک سر کاورو باز کنید و دوباره محکم بپیچید و ببندید.(توجه کنید تا ولرمه باید اینکارو انجام بدید سرد بشه نمیشه!!!)

داخل یخچال بذارید۲۴ ساعت بمونه این تایم خیلی مهمه بعد برش بزنید و با خیال راحت نوش جان کنید به همین آسونی😉

ژامبون مرغ خانگی
ژامبون مرغ خانگی
ویدیو مراحل تهیه ژامبون گوشت خانگی

 

نکات مهم تهیه ژامبون خانگی

این ژامبون چون تخم مرغ داره بهتره ظرف مدت۳روز مصرف بشه.اگر میخواین مدت بیشتری نگهداری کنید تخم مرغ رو حذف کنید.

⛔ادویه ها رو به هیچ وجه کم،زیاد،یا حذف نکنید⛔

اگر میخواین ژامبون دودی داشته باشین چند قطره اسانس دود به موادتون اضافه کنید لوازم قنادیها دارن.

داخل ژامبون میتونید قارچ خرد شده هم بریزید.

⚠️گوشت رو که شستید باید خوب خشک بشه بعد چرخ کنید .

⚠️میتونید بجای اینکه رول رو داخل آب بپزید بخار پزش کنید.

مطالب مرتبط :

بهترین طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه + فیلم

طرز تهیه سوسیس خانگی فوق العاده + ویدیو

طرز تهیه پیتزا سبزیجات با خمیر ایتالیایی