طبع شیره انگور گرم است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود نیاز دارد، بهترین و مفیدترین ماده غذایی محسوب می شود. از مهمترین خواص شیره انگور کمک به درمان و رفع کم خونی است.
شیره انگور یک ماده غذایی بسیار مقوی و انرژی زا است و خوراکی مفید برای افرادی که دچار ضعف عمومی هستند محسوب میگرددمواد مغذی و ویتامینهای موجود در شیره انگور، آن را به ماده ای مفید برای سلامت و جوانسازی پوست تبدیل کرده است. از دیگر خواص شیره انگور برای بدن، کمک به دفع اوره و اسید های غیر مفید بدن می باشد..
آنتی اکسیدانهای موجود در شیره انگور و اسید امینه های ضروری موجود در آن همانند خواص انگور باعث شده، مصرف این ماده مفید غذایی باعث افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن و کمک به درمان برخی بیماریها گردد.
از خواص شیره انگور و مزایای مصرف آن برای زنان، تاثیر مثبت این شیره بر دستگاه تناسلی زنان و عملکرد بهتر تخمدانها است.
ارزش غذایی شیره انگور
شیره انگور نیز همانند میوه آن، دارای انواع ویتامینها شامل ویتامین آ، ب و ث می باشد و همچنین میزان فراوانی از مواد معدنی مانند فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم را در خود دارد.
مضرات شیره انگور (موارد احتیاطی و منع مصرف)
قند موجود در شیره انگور بسیار بالا بوده و بیماران مبتلا به دیابت بایستی در مصرف آن احتیاط کنند.
میزان کالری شیره انگور بسیار بالا است و بنابراین در صورت زیاده روی در افراد کم تحرک و مستعد چاقی، باعث افزایش اضافه وزن میشود.
افراط در مصرف شیره انگور در گرم مزاج ها موجب غلیظ شدن صفرا و بروز جوش در نواحی صورت و بدن می شود و این افراد در صورت مصرف آن، باید از میوه های تازه با طبیعت سرد به عنوان مصلح، استفاده کنند.
هنگام تهیه شیره انگور سعی کنید آن را از مکانهای مطمئن و استاندارد خریداری نمایید چرا که در بیشتر موارد شیره انگور به صورت سنتی به بازار عرضه می شود و در شرایط غیر بهداشتی و در ظروف پلاستیکی توزیع می گردد.
ارسال پاسخ