طرز تهیه کیک خمیر ترش خوشمزه

طرز تهیه کیک خمیر ترش
طرز تهیه کیک خمیر ترش

طرز تهیه کیک خمیر ترش : کیک درست کردم چه کیکی، اکثراً فکر میکنن که خمیر ترش رو بریا پخت نان به کار میبرن ولی خب میشه برای پخت کیک هم استفاده کرد،نمیدونم تا حالا اسم کیک خمیرترش شنیدین؟ اصلا مگه میشه مگه داریم. بله این خارجیا دارن منم تجربه کردم خیلی هم خوشمزه میشه.

دوستانی که دوست داشتید خمیرترش درست کنید ولی نگران هدر رفتن موادتون در حین درست کردنش بودین بفرما . تا حالا دوتا دستور غیر از نونا گذاشتم اینم سومیش ان شالله بازم ادامه داره کلی چیزای خوشمزه میشه باهاش درست کرد اگر خاطرتون باشه نان خمیر ترش رو بهتون آموزش دادیم ، این کیک که رسپی اونو در ادامه مطالعه میکنید خوشمزه شکلاتی،مرطوب. ظاهرش مثل براوونیه ولی براوونی نیست اما به همون خوشمزگی براوونیه.

مواد لازم برای کیکی خمیر ترش

آرد سفید قنادی۱پ(۱۳۵گرم)

بنر گل من و تو

پودر کاکائو۳/۴پ(۶۵گرم)

شکر۱و۱/۲پیمانه

جوش شیرین۱ قاشق چای خوری

نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

خمیرترش تازه تغذیه شده ۱پیمانه

تخم مرغ درشت۲عدد

ماست معمولی۱/۲پیمانه

روغن مایع۱پیمانه

قهوه دمکرده۱/۲پیمانه

وانیل۱ قاشق چای خوری
– پیمانه و قاشقها استاندارد آشپزی هستند.

طرز تهیه کیک خمیر ترش خوشمزه

مواد خشک شامل آرد، شکر، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک با هم ترکیب کنید. میتونید داخل کاسه همزن بریزید و از سر پدالی همزن استفاده کنید. در کاسه ای دیگه تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی بزنید.ماست و روغن و قهوه هم اضافه کنید در آخر خمیر ترش رو بریزید و مخلوط کنید.

حالا این مواد رو به مواد خشک اضافه و حدود سه چهار دقیقه با همون سر پدالی یا همزن دستی به هم بزنید.قالب ۳۲×۲۲سانت رو چرب و آردپاشی کنید خمیر کیک رو داخلش بریزید(خمیر کمی شل هست ولی نگران نباشید) و در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۵_۴۵ دقیقه قرار بدین سپس با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آماده است.

قالب رو بیرون بیارین کمی که حرارتش کم شد روی توری فلزی خنک کنید.بعد از اینکه کاملا خنک شد میتونید با گاناش،کرم چیز یا خامه فرم گرفته تزیین کنید اینقدر این کیک خودش مرطوب و خوشمزس دقیقا مثل براوونی که نیاز نداره با چیزی سرو بشه مگر برای تزیین.منم روی کیک رو با گاناش و پودر پسته تزیین کردم.

کیک خمیر ترش
کیک خمیر ترش
نکات مهم کیک خمیر ترش

– من یک قاشق چایخوری پر نسکافه رو در نصف پیمانه آب حل کرده و به جای قهوه استفاده کردم.

– اگه خمیرترش رو از یخچال بیرون میارین اول اونو تغذیه و بعد استفاده کنید ولی اگه درحال درست کردن خمیرترش هستید به خصوص در هفته دوم میتونید از همون ۵۰گرمهایی که بر میدارین و کنار میذارین استفاده کنید.

– لطفا چیزی رو حذف نکنید جایگزین هم نخواید چون از تغییر مواد اطلاع ندارم فقط به همین صورت تجربه کردم.

رسپی از نجمه السادات شریعتمداری

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کیک زبرا با بافت نرم

تزیین کیک با قیف بستنی جذاب

طرز تهیه ماربلد برانيز کیک شکلاتی

مشکلات رایج و نکات مهم پخت کیک خانگی