شیرینیکیک

طرز تهیه کیک شربتی فوق العاده خوشمزه+ویدیو

طرز تهیه کیک شربتی
طرز تهیه کیک شربتی
1.48Kبازدید

طرز تهیه کیک شربتی : یکی از کیک های بی نظیر و خوشمزه که بافتی عالی داره بدون شک کیک شربتی هست، این کیک طرفداران خیلی زیادی داره، موادی که در درست کردن این کیک استفاده میشه عطر و طعم خوبی برای شما خواهد داشت من پیشنهاد میکنم برای یکبار هم که شده این کیک رو تهیه کنید و بعد اون عاشقش میشید. پس بریم سراغ آموزش تهیه این خوشمزه جذاب. راستی تا یادم نرفته دوتا رسپی که تقریبا مشابه هستند رو براتون آماده کردم.

مواد لازم برای تهیه کیک شربتی

مواد لازم برای کیک
آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
هل ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای شربت

آب ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ۴/۱ لیوان
زعفران ۱ قاشق چای خوری
هل ۱قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه

ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا به اندازه کافی گرم شود. روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط و کرم رنگ شود. تخم مرغها را دانه دانه به مخلوط اضافه کرده و با همزن آنرا خوب هم بزنید. دقت کنید که مقدار هم زدن در کیفیت کیک تأثیر بسیاری دارد. هل را به مخلوط اضافه کنید.

ماست را به مخلوط اضافه کرده و آنرا خیلی خوب هم بزنید.  آرد را با بیکینگ پودر و هل الک کرده و به مواد اضافه کنید. در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نماند.  درون سینی فر کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید.سینی۲۵ در ۳۵مناسب این مواد هست. مواد را توی قالب ریخته آن را به مدت ۳۰ تا ۴۰دقیقه در فر قرار دهید .

شربت را آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشد. آب و شکر و زعفران را بمدت ۱۰ دقیقه جوشانده و سپس هل و در پایان هم گلاب را به آن اضافه کنید. برای اطمینان از پخت کیک، کاردی را در آن فرو برده و از آن بیرون آورید. اگر چاقو تمیز بیرون آمد، کیک پخته است و باید آن را از فر خارج کنید. معمولا روی کیک کاملا طلایی رنگ شود.

باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد شوند ( خیلی مهم).

بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید. سپس سینی را چرخانده و کیک را بطور مایل برش بزنید. شربت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک رو شربت بگیره

کیک شربتی خوشمزه
کیک شربتی خوشمزه
نکات کلیدی کیک شربتی
  1. توجه داشته باشید که به مدت ۵ الی ۶ ساعت کیک رو درون یخچال بذارید تا شربت حسابی به خورد کیک شما بره و خوشمزه تر بشه.
  2. حتما توجه داشته باشید که زودتر از ۲۰ دقیقه شما نباید در فر رو باز کنید که این کار باعث خوابیدن پف کیک شما میشه
  3. برخی مواقع زمان پخت متناسب با نوع فر شما میتونه تا ۵۰ دقیقه هم طول بکشه .
  4. برای طلائی شدن رویه کیک میتونید حدود ۳ دقیقه گریل را روشن کنید.
  5. این کیک خوشمزه رو هم میتونید در ظروف پیرکس درست کنید.

ویدیو طرز تهیه کیک شربتی

در زیر رسپی ویدیو رو قرار دادم که میتونید کامل بخونید این رسپی و ویدیو توسط آلاله بانو آماده شده.

حتما مطالعه کنید
کیک یخچالی ساقه طلایی فوق العاده خوشمزه
مواد لازم برای کیک

آرد= ۲ لیوان پُر
شکر= ۱ لیوان
تخم مرغ= ۴ عدد
وانیل= ۱ قاشق مربا خوری
کره= ۱۰۰ گرم
ماستِ شیرین= ۱ لیوان
زعفران دم کرده= ۱ قاشق غذا خوری
پودر هل= ۲ قاشق مربا خوری
پودر نارگیل= نصف لیوان
بکینگ پودر= ۲ قاشق مربا خوری
خلال بادام= نصف لیوان
خلا پسته= به میزان لازم

مواد لازم برای شربتِ کیک

آب= ۱ لیوان
شکر= ۱ لیوان
گلاب= ۴ قاشق سوپ خوری
پودر هل= ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده= ۲ قاشق سوپ خوری
جوهر لیمو= ۴/۱ قاشق چای خوری

نکته:

پیمانه ی اندازه گیری،لیوان دسته دار فرانسوی هست که توی ویدئو میبینید. اول از همه از یک ساعتِ قبل موادی مثل ماست،تخم مرغ و کره رو از داخل یخچال در میاریم تا دمای مواد به دمای محیط برسه و حتما از ۲۰ دقیقه ی قبل فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم تا فر گرم بشه

طرز تهیه کیک شربتی

طرز تهیه شربت کیک

خب ابتدا میریم سراغ درست کردن شربت کیک به اینصورت که درون یک شیر جوش شکر،آب،گلاب،زعفران دم کرده،پودر هل رو ریخته و میزاریم با شعله ی زیاد حدود ۷ دقیقه جوش بخوره بعد جوهر لیمو رو اضافه کرده،نیاز نیست شربت قوام بیاد،شربت رو میزاریم کنار تا خنک بشه

مراحل تهیه کیک شربتی

برای درست کردن کیک ابتدا شکر را توی یک ظرف گود ریخته بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه میکنیم هر یک عدد تخم مرغ رو که اضافه کردیم با همزن برقی با دور تند یک دقیقه میزنیم تا کِرِم رنگ بشه با آخرین تخم مرغ وانیل رو اضافه میکنیم بعد ازینکه مخلوط شکر و تخم مرغ کشدار شد کره رو اضافه میکنیم و بعد ماست رو اضافه میکنیم و با دور کند همزن هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد زعفران دم کرده،پودر هل و پودر نارگیل رو اضافه کرده سپس آرد رو دو تا سه بار الک میکنیم و در چهار مرحله به مواد اضافه میکنیم و با دور کند همزن هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه، در آخر بکینگ پودر رو اضافه کرده و به آرامی هم زده،برای اینکه کیک هنگام پخت به قالب نچسبه از روغن جدا کننده استفاده میکنیم.

به این شکل که یک ق غ روغن و یک ق غ آرد رو با هم مخلوط کرده و با بُرس مخصوص کف و اطراف قالب رو به روغن جدا کننده آغشته میکنیم و بعد مایع کیک رو توی قالب ریخته و تمام سطح کیک را از خلال بادام میپوشونیم و کیک رو درون فر که از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم تا کاملا پخته بشه بعد میزاریم کیک به مدت یک ساعت خنک بشه بعد با خلال دندان یا سیخ چوبی سوراخ روی سطح کیک ایجاد میکنیم و شربت خنک شده رو به اندازه ی چهار ملاقه روی سطح کیک میریزیم و خلال پسته رو روی سطح کیک میریزیم

مطالب مرتبط :

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ