طرز تهیه شیرینی شکر پاره خانگی فوق العاده خوشمزه + ویدیو

طرز تهیه شیرینی شکر پاره خانگی
طرز تهیه شیرینی شکر پاره خانگی

طرز تهیه شکر پاره ساده با فیلم : ببینید چه دلبرونه ای آوردم براتون، شکر پاره یک شیرینی معروف ترکیه ای هست که طرفدارن خیلی زیادی داره شما میتویند خیلی راحت اونو توی خونه درست کنید و با چای نوش جان کنید البته توجه داشته باشدی که روشهای مختلفی برای درست کردن اون وجود داره که من این روش رو امتحان کردم و جواب گرفتم، راستی ویدیو مراحل کار به همراه زیر نویس هم براتون قرار دادم بریم که درستش کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی شکر پاره

این شیرینی از دو قسمت شربت و خود شیرینی تشکیل شده که مواد هر قسمت رو جداگانه نوشتم که راحت تر بتونید تهیه کنید.

مواد لازم برای شربت:

شکر۵۰۰ گرم
آب ۳۵۰ میلی لیتر
هل چند دانه
آب نصف یک عدد لیموترش
زعفران ۱ قاشق غذا خوری

بنر گل من و تو
مواد لازم برای شیرینی؛

تخم مرغ ۳ عدد
شکر۱۲۰ گرم
وانیل ۱ قاشق مربا خوری
کره نرم ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
پودرهل ۱/۲ قاشق مربا خوری
ایرمیک(سمولینا)۲۰۰ گرم (یک نوع آرد ترکیه که لوازم قنادیها دارن)
بیکینگ پودر۱/۲ قاشق مربا خوری
آرد سفید۴۷۰ گرم(نوع آردها باهم متفاوته ممکنه تمام آرد ذکر شده مصرف نشه پس تاجایی اضافه کنید که خمیری شود)

طرز تهیه شکر پاره خانگی

برای تهیه ابتدا باید شربت رو آماده کنیم که به این صورت است: آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بذارید، زمانی که جوش اومد تایم بگیرید ده دقیقه باید ریز جوش بخوره سپس هل، زعفران و آب لیمو رو هم بهش اضافه کنید به همین راحتی شربت شما آماده شده حالا کنار بذارید تا خنک بشه، توجه کنید که باید خنک باشه وقتی که روی شیرینی میریزید.

مراحل تهیه شیرینی

تخم مرغ، شکر، وانیل را خوب مخلوط کنید و سپس کره، روغن مایع و پودر هل را اضافه به مواد اضافه کرده و خوبمخلوط کنید. سمولینا و بیکینگ پودر را هم اضافه کرده و هم بزنید. در این مرحله آرد الک شده را بتدریج اضافه و با دست مخلوط کنید تا خمیری شود از خمیرگلوله های ۵۰ گرمی برداشته با دست طبق فیلم بهش شکل بدید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید حالا رومال بزنید(برای رومال یک عدد زرده رابایک ق چ شیرمخلوط کنید)با نوک چاقو روی شیرینی خط بندازید و داخل فر از قبل گرم شده بادمای۱۷۰درجه سانتی گراد بمدت ۲۵الی ۳۰ دقیقه بپزید.

شکر پاره در سینی فر
شکر پاره در سینی فر

در آخر کمی گریل را روشن کنید سطح شیرینها طلایی شود و سپس از فر خارج کرده و بلافاصله شیره را روش بریزید بذارید۳۰ الی۴۰ دقیقه داخل شربت بمونن تا خوب شیره جذب بشه، شربت اضافه را بعد خارج و با خلال یا پودر پسته تزیین و نوش جان کنید.

طرز تهیه شکر پاره خانگی
طرز تهیه شکر پاره خانگی

فیلم شیرینی شکر پاره

نکات مهم طرز تهیه شیرینی شکر پاره
  • در دمای محیط داخل ظرف دربسته طی مدت ۲ روز بهتره مصرف بشه.
  • این مقدار مواد زیاده حدود ۲۳عدد میشه اگه خواستید میتونید نصف کنید مواد دستور رو.
  • سمولینا قابل حذف نمیباشد
مطالب مرتبط :

طرز تهیه شیرینی لطیفه در منزل + ویدیو

طرز تهیه شیرینی قرابیه سیب مرحله به مرحله

چطور سوهان توری فوق العاده در خانه درست کنیم؟