طرز تهیه شیرینی قرابیه سیب مرحله به مرحله

طرز تهیه قرابیه سیب - شیرینی قرابیه سیب

سلام به دوستان خوبم در گل من و تو ایمدوارم که حالتون خوب باشه و زندگیتون سرشار از خوشی باشه در این مطلب خوشمزه میخوایم طرز تهیه شیرینی قرابیه، یه نوع شیرینی که تو دهن آب میشه از نظر بافت وطعم فوق العاده ست پیشنهاد میکنم امتحان کنید رو بهتون آموزش بدیم پس با ما همراه باشید.
میشه قرابیه سیب رو در عیدها بپذید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه قرابیه سیب


125 گرم کره هم دمای محیط
نصف یک عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری ماست
1/2پیمانه پودر قند
نصف ق چ وانیل
235گرم آرد سفید قنادی(حدود 1و1/2 پیمانه +1/3پیمانه)

مواد داخل قرابیه:

2 عدد سیب متوسط
2/5قاشق شکر
1/5قاشق غذا خوری گردو ریز خردشده
1/2 قاشق چای خوری دارچین
1/2 قاشق چای خوری کره

بنر گل من و تو

طرز تهیه شیرینی قرابیه سیب

برای مواد داخل ، سیب را رنده کنید و با شکر داخل ماهیتابه بریزیدتا وقتی که آب سیب کشیده شود بپزید. سپس کره و دارچین وگردو را اضافه کنید و هم بزنید ، از روی اجاق بردارید و کنار بذارید تاخنک شود.
برای خمیر تمام مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد آماده شود.از خمیر گلوله هایی به وزن 16گرم درست کنید و خمیر را مثل عکس روی برش زن سیب زمینی باز کنید و از مواد سیب داخل خمیر بذارید و ببندید(مثل عکس) و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.

مراحل تهیه قرابیه سیب

 

مراحل درست کردن قرابیه سیب

 

مانند شکل زیر قرابیه سیب رو درست کنید.

 

شکل قرابیه سیب

 

سینی قرابیه سیب

 

در فر 170 درجه تا وقتی که طلایی شود بپزید(حدود 15 تا 20 دقیقه اما به حرارت فر شما هم بستگی دارد) بعد از پخت روی قرابیه پودر قند بپاشید و سرو کنید.

حالا شما میتونید قرابیه سیب خودتون رو میل فرمایید.

درست کردن قرابیه سیب

نکات مهم

در تهیه شیرینی قرابیه سیب که دستور پخت آن در بالا آمده است خمیر این نوع شیرینی نیاز به استراحت نداره و همچنین مقدارم مواد ذکر شده برای 27 عدد شیرینی هستش پس میتونید با کم و زیاد کردن مواد به تعداد دلخواهتون برسید.

 

دستور پخت و عکس: فرشته قربانی