طرز تهیه پیده اسفناج پنیری با دستور فوق العاده

طرز تهیه پیده اسفناج پنیری با دستور فوق العاده
طرز تهیه پیده اسفناج پنیری

طرز تهیه پیده اسفناج پنیری : یکی از نان های خوشمزه و پرطرفدار ترکیه و یوتان و حتی کشورهای عربی هست که دارای تنوع مختلفی در درست کردن و مواد اولیه داره میتونه مایع اصلی اون از گوشت، سبزیجات و حتی پنیر و مرغ باشه(در برخی جاها تخم مرغ هم میزنن) البته تو شمال کشور عزیزمون هم یک نوع پیده وجود داره که خیلی شبیه به پیده ترکیه است.دستوری که در ادامه مطالعه میکنید بی شک یک از بهترین دستورهای پیده میتونه باشه.نون فوق العاده خوبی داره.میتونید هم به عنوان پیش غذا استفاده کنید هم غذا چون از نظر ارزش تغذیه ای تقریبا کامله یا حتی برای صبحانه.پس اگه تمایل دارین، امتحان کنید مطمئنم پشیمون نمیشید.

مواد لازم برای تهیه پیده اسفناج

آرد سفید شیرینی پزی ۳۷۵ گرم

مخمر فوری۱قاشق چای خوری

بنر گل من و تو

نمک ۱قاشق چای خوری

آب۲۵۰_۳۰۰میلی لیتر

روغن زیتون ۱قاشق غذاخوری

مواد میانی:

برگ اسفناج۵۰۰گرم

پنیر فتا۳۰۰گرم

تخم مرغ۴عدد

فلفل سیاه به مقدار دلخواه

طرز تهیه پیده اسفناج پنیری

اول خمیر رو آماده کنید.آرد و مخمر و نمک با هم مخلوط کنید.آب و روغن رو اضافه کنید و سپس مواد رو دوباره مخلوط کنید.روی سطح صافی کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدین حدود پنج دقیقه تا نرم و صاف بشه بعد داخل یه ظرف چرب شده بذارین روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه.

بعد پف خمیر که حجیم شده با دست بگیرید روی سطح صافی کمی ورز بدین چهار قسمت کنید. هر قسمت رو بصورت بیضی کشیده و بلند باز کنید.یک چهارم از مواد میانی رو روی سطح خمیر پخش کنید بطوری که از لبه ها فاصله داشته باشه بعد لبه ها رو برگردونید دو طرف ابتدا و انتها به هم نزدیک کنید. روی نونا رو بپوشونید به مدت نیم ساعت استراحت بدین بعد هم در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت تقریبا بیست دقیقه قرار بدین و تا گرمه این نون خوشمزه رو نوش جان کنید.

نحوه پر کردن خمیر پیده اسفناج پنیری
نحوه پر کردن خمیر پیده اسفناج پنیری
مواد میانی پیده اسفناج

برگهای اسفناج رو بشویید بذارین تا آب اضافیش خارج بشه بعد خرد کنید و داخل یه قابلمه بریزید اجازه بدین روی حرارت پخته و آبش تموم بشه.و از روی حرارت بردارین تا خنک بشه.تخم مرغها رو در یه کاسه بشکنید به هم بزنید.فلفل و پنیر اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر با اسفناج پخته شده مخلوط کنید.

– میتونید به جای پنیر فتا از پنیر سفید یا خامه ای هم استفاده کنید.
– میتونید با این خمیر شش تا نون کوچکتر داشته باشید.
– پنیر پیتزا توی دستور نیست ولی من روی مواد میانی دوتاش کمی پنیر پیتزا ریختم که پیده خوشمزه تر شده بود.
– میتونید از گوشت چرخ شده و تفت داده شده با پیاز و ادویه جات برای مواد میانی استفاده کنید.
– اگه مخمر فوری نیست با کمی از آب ولرم در دستور و یه قاشق شکر عمل بیارین بعد استفاده کنید.

پیده اسفناج پنیری
پیده اسفناج پنیری

رسپی از نجمه السادات شریعتمداری

مطالب مرتبط :

طرز تهیه چیز کیک اسفناج

چطوری اسفناج را در خانه بکاریم؟

خواص و مزایای مصرف اسفناج