همانطور که در قسمت های قبل هم گفته شد،امروزه نمک تقریبا در همه خانه ها وجود دارد. اکثر مردم از نمک فقط در پخت و پز استفاده می کنند. در حالی که نمک کاربردهای دیگری نیز دارد که در این مطلب با روش های متفاوت استفاده از نمک آشنا می شویم.
از سخت شدن مایعاتی که روی اجاق گاز ریخته شده اند، جلوگیری می کند.
این اجتناب ناپذیر است که گاهی اوقات مایعات در ظرف بجوشند و روی اجاق گاز آشپزخانه بریزند. بنابراین به آن ها فرصت ندهید که به صورت لکه سخت شوند.
دستورالعمل:
در حالی که هنوز مایع است، مقداری نمک روی مایع بریزید. هنگامی که اجاق گاز خنک می شود، می توانید به راحتی آن را با یک پارچه پاک کنید.
لکه های سرسخت را از ظروف و ماهی تابه ها پاک می کند.
چربی دوست دارد سخت پاک شود و چون در آب حل نمی شود، به سختی از ظروف برطرف می شود. با این حال، نمک لکه های چرب غلیظ را از ظروف و ماهی تابه ها دور می کند.
دستورالعمل:
نمک را مستقیما بر روی ظروف بپاشید و یا 1/4 فنجان نمک را به ظروف و ماهی تابه ها که در سینک خیس شده اند، اضافه کنید.
سرعت پخت و پز را افزایش می دهد.
هنگامی که خیلی گرسنه هستید و غذا به اندازه کافی سریع پخته نمی شود، مقداری نمک در آب بپاشید. آب نمک سریعتر از آب شیرین، گرم می شود، این بدان معنی است که می توانید زمان پخت را قدری برای یک ظرف از پاستای مرغ با ریحان و گوجه و خامه کاهش دهید.
امیدوارم از آموزش روش های متفاوت استفاده از نمک لذت برده باشید.
سلام و عرض ادب سایتتون بسیار پرمحتوی است سپاس بی کران از زحمات شما امیداست بدین صورت ادامه پیدا کنید چون واقعا سایتون آینده دار هستش