آشپزیخانواده

طرز تهیه اگپلنت پارمزان به همراه سس مارینارا

طرز تهیه اگلپلنت پارامزان
762بازدید

ایشون اگپلنت پارمزان هستن کلی زحمت کشیدم واسه درست کردنش آخرشم نور رفت نشد عکس خوب بگیرم☹️😒
اگپلنت پارمزان ( اِگ-پلَنت پارمزان) “eggplant parmesan” را میشه یکی از غذاهای معروف ایتالیایی دونست که خیلی خوشمزه است چون ترکیب بادمجان و پنیر مزه ی خوبی رو درست میکنه.

روش تهیه اگپلنت پارمزان

خب اول سه تا بادمجون متوسط رو پوست بگیرید و حلقه کنید و نمک بپاشید اجازه بدید تلخیش گرفته بشه، بعد خشکش کنید، به روغن زیتون آغشته ش کنید و روش پودر سوخاری بپاشید کاملا، حدودا یک ربع بذارید تو فر ١٨٠ درجه تا نرم بشن.

تو یه ظرفی که بشه داخل فر گذاشت (کسرولها داخل ظرفی که قراره سرو بشن پخته میشن) اول یه لایه سس مارینارا بریزید روش بامجون ها رو بذارید بعدش پارمزان بپاشید و حالا پنیر گودا ورقه ای بچینید و روش ماتزارلا بریزید و این کار رو تکرار کنید و در نهایت روشو با فویل میپوشونیم و یک ربع تو فر ١٨٠ بپزید و بعد از پخت روش پارمزان و جعفری خورد شده بپاشید.

اگلپلنت پارامزان

سس مارینارا

حالا بریم سراغ سس مارینارا، ورژنهای مختلفی از مارینارا وجود داره

مواد لازم برای سس مارینارا

گوجه فرنگی شش عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۴ حبه
برگ بو دو عدد
ارگانو یا آویشن ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
ریحان خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه رول فیله مرغ با سبزیجات

سس مارینارا - آموزش تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا

پیاز و سیر رو خورد میکنیم، یکی دو دقیقه در روغن زیتون تفت میدیم، گوجه فرنگی ها رو خورد میکنیم یا میریزیم توی بلندر، به پیاز و سیر اضافه میکنیم و تفت میدیم، آبلیمو و برگ بو و ارگانو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم، زیرش رو کم میکنیم و اجازه میدیم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه بپزه.

البته هر از گاهی یه همش میزنیم ریحون و جعفری خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و یک ربع دیگه هم میپزیمش تا جا بیافته اگر سبزی تازه ندارید و از سبزی خشک استفاده میکنید همون اول با ارگانو به سس اضافه اش کنید چون حرارت ملایم بوده به تدریج آب سس گرفته شده و سس به نسبت غلیظی بدست میاد سس ما آماده است میچشیم و اگر لازم بود چاشنیش رو تنظیم میکنیم.

این سس خوشمزه کاملا مناسب برای پاستاها و پیتزاها

با بِلِند کردنش به یه سس تقریبا یکنواخت و یکدست و خوشرنگ میرسیم که به دلیل داشتن سبزیجات معطر بسیار خوش عطر و طعمه

میتونید مارینارا رو توی قالب های یخ ریخته فریزش کنید و بعد که یخ زد توی زیپ لاک ریخته به این ترتیب ماندگاری خوبی خواهد داشت و در هنگام نیاز به سرعت در دسترس خواهد بود

متن و عکس : زهرا بختیاری

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

۳ دیدگاه

  1. […] البته اینو هم بگم که در پیتزای ایتالیایی خمیر پیتزا باید روی سنگهای مخصوص پیتزا با حرارت نسبتا بالا پخت بشه که اون دیگه کار ما نیست.پس با همین روش در سینی درست میکنیم. خب این از خمیر که آماده هست حالا مواد روی خمیر که هر چیزی که میپسندید استفاده کنید.اول روی خمیر رو سس مارینارا زدم با این دستور👈 سس مارینارا […]

ارسال پاسخ