طرز تهیه اگپلنت پارمزان به همراه سس مارینارا

طرز تهیه اگلپلنت پارامزان

ايشون اگپلنت پارمزان هستن كلي زحمت كشيدم واسه درست كردنش آخرشم نور رفت نشد عكس خوب بگيرم☹️😒
اگپلنت پارمزان ( اِگ-پلَنت پارمزان) “eggplant parmesan” را میشه یکی از غذاهای معروف ایتالیایی دونست که خیلی خوشمزه است چون ترکیب بادمجان و پنیر مزه ی خوبی رو درست میکنه.

روش تهیه اگپلنت پارمزان

خب اول سه تا بادمجون متوسط رو پوست بگيريد و حلقه كنيد و نمك بپاشيد اجازه بديد تلخيش گرفته بشه، بعد خشكش كنيد، به روغن زيتون آغشته ش كنيد و روش پودر سوخاري بپاشيد كاملا، حدودا يك ربع بذاريد تو فر ١٨٠ درجه تا نرم بشن.

تو يه ظرفي كه بشه داخل فر گذاشت (كسرولها داخل ظرفي كه قراره سرو بشن پخته ميشن) اول يه لايه سس مارينارا بريزيد روش بامجون ها رو بذاريد بعدش پارمزان بپاشيد و حالا پنير گودا ورقه اي بچينيد و روش ماتزارلا بريزيد و اين كار رو تكرار كنيد و در نهايت روشو با فويل ميپوشونيم و يك ربع تو فر ١٨٠ بپزيد و بعد از پخت روش پارمزان و جعفري خورد شده بپاشيد.

بنر گل من و تو

اگلپلنت پارامزان

سس مارینارا

حالا بريم سراغ سس مارينارا، ورژنهاي مختلفي از مارينارا وجود داره

مواد لازم برای سس مارینارا

گوجه فرنگي شش عدد
پياز بزرگ 1 عدد
سير 4 حبه
برگ بو دو عدد
ارگانو يا آويشن 1 قاشق غذاخوری
آبليمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوری
جعفري خورد شده 1 قاشق غذاخوری
ريحان خورد شده 1 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل قرمز

سس مارینارا - آموزش تهیه سس مارینارا

طرز تهیه سس مارینارا

پياز و سير رو خورد ميكنيم، يكي دو دقيقه در روغن زيتون تفت ميديم، گوجه فرنگي ها رو خورد ميكنيم يا ميريزيم توي بلندر، به پياز و سير اضافه ميكنيم و تفت ميديم، آبليمو و برگ بو و ارگانو و نمك و فلفل رو اضافه ميكنيم، زيرش رو كم ميكنيم و اجازه ميديم با حرارت ملايم 45 دقيقه بپزه.

البته هر از گاهي يه همش ميزنيم ريحون و جعفري خورد شده رو بهش اضافه ميكنيم و يك ربع ديگه هم ميپزيمش تا جا بيافته اگر سبزي تازه نداريد و از سبزي خشك استفاده ميكنيد همون اول با ارگانو به سس اضافه اش كنيد چون حرارت ملايم بوده به تدريج آب سس گرفته شده و سس به نسبت غليظي بدست مياد سس ما آماده است ميچشيم و اگر لازم بود چاشنيش رو تنظيم ميكنيم.

این سس خوشمزه كاملا مناسب براي پاستاها و پيتزاها

با بِلِند كردنش به يه سس تقريبا يكنواخت و يكدست و خوشرنگ ميرسيم كه به دليل داشتن سبزيجات معطر بسيار خوش عطر و طعمه

ميتونيد مارينارا رو توي قالب هاي يخ ريخته فريزش كنيد و بعد كه يخ زد توي زيپ لاك ريخته به اين ترتيب ماندگاري خوبي خواهد داشت و در هنگام نياز به سرعت در دسترس خواهد بود

متن و عکس : زهرا بختیاری