طرز تهیه شیرینی نارگیلی : شیرینی نارگیلی درست کردم توپ💪معرکه شدهم طعمش وهم ظاهرش عالییی، خیلی از خونه ها وقتی عید میشه حتما باید توی سفره عیدشون شیرین نارگیلی باشه، من هم جزو اونهایی هستم که عاشق این شیرینی خوشمزه و ترد هستم، اگر شما هم جزو اون دسته از آدما هستید که دوست دارید این شیرینی رو مثل قنادی ها تو خونه درست کنید یا دنبال یک شیرینی عید خوشمزه هستید حتما این آموزش رو از دست ندید که معرکس، این شیرینی نکاتی داره که حتما باید رعایت بشه تا نتیجه مثل شیرینی نارگیلی بازاری بشه و موادر و با ترازوی آشپزخونه که دقت بالایی داره اندازه بگیریدنه پیمانه حتما ویدیو رو مشاهده کنید.
موادی که برای شیرینی نارگیلی نیاز دارید
پودر نارگیل چرب ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۳عدد(معادل ۱۲۵ گرم)
آب لیمو ترش ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری
اول بیاید ویدیو طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری رو ببینیم بعد بریم سراغ رسپی و مراحل تهیه که در ادامه اومده
شکر و پودر نارگیل و نصف سفیده تخم مرغ(هم دمای محیط)و روغن مایع رو مخلوط کنید و این مخلوط را دوبار از چرخ گوشت رد کنید(اگه چرخ گوشت ندارید داخل غذاساز بریزید ولی قبلش مخلوط پودر نارگیل و شکر رو در غذاساز ریخته و۱۰ثانیه پالس کنید.). مواد را داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت خیلی کم اجاق بزارید و با قاشق چوبی مدام هم بزنید میبینید که بعد از دو دقیقه شکر شروع به آب شدن میکنه حواستون باشه مرتب هم بزنید و مواد رو زیر و رو کنید که سفیده نبنده.
یکدست کردن سفیده با مواد
در این مرحله فقط به دنبال یکدست شدن سفیده با مواد و حل شدن شکر هستیم مایع داغه اما دست رو نمیسوزونه و وقتی مواد رو بین دو انگشت اشاره و سبابه فشار میدیم شکرحس نمیشه.این مرحله حدودپنج دقیقه طول میکشه ولی باز هم بستگی به جنس قابلمه و حرارت شعله اجاقتون داره.اجاق رو خاموش کنید و مابقی سفیده و روغن و وانیل(پودری یا شکری) و لیمو ترش رو بریزید و خوب مخلوط کنید(لیموترش برای حفظ رنگ شیرینی و دوامش استفاده میشه پس بهتره تازه باشه).
دوباره شعله اجاق را روشن کنید حرارت خیلی خیلی کم☝️و شروع کنیدبه همزدن مواد👈مرحله مهم داغ زدن👉به هیچ وجه نباید مواد بجوشه یاقل بزنه این مرحله حدود ده دقیقه بسته به جنس ظرف و حرارت طول میکشه.درآخروقتی انگشت رو داخل مواد میزنید باید داغی مواد طوری باشه که انگشت احساس گرمای زیاد بکنه.(دوستان باز هم تاکید میکنم این مرحله خیلی مهمه(👈داغ زدن بیش از حد باعث میشه شیرینی در فرپف نکنه و مسطح بمونه،روی شیرینی طلایی و براق نشه،ترکهای روی شیرینی بسیار عمیق باشه و بعد از اتمام پخت درکف شیرینی گودی ایجاد شه.
توجه کنید که :
👈کم داغ زدن باعث میشه مایه شیرینی انسجام لازم رو نداشته باشه و در فر بیش ازحد پهن بشه و شیرینیها ها بعد از اتمام پخت و خنک شدن به کاغذ روغنی بچسبن و سطح شیرینی خشک و طلایی میشه ولی داخلش خمیری و خام میمونه)مواد را از روی حرارت برداشه و تو محیط آشپزخونه بزارید کاملا خنک شه به هیچ وجه برای خنک شدن از یخچال استفاده نکنید.حدود 1ساعت بسته به فصل و دمای محیط طول میکشه خنک شه.مواد رو داخل قیف باماسوره ساده یا بدون ماسوره بریزید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید.
کاغذ رو چرب نکنید
(نیازی به چرب کردن کاغذ نیست)با فاصله بزارید برجستگی نوک شیرینی رو با انگشت چرب شده بگیرید و روشون خلال یا یا پودر پسته بزارید و داخل فر از قبل گرم شده بادمای ۱۷۰درجه سانتی گراد بزارید بمدت ۱۵ دقیقه .چک کنید زمانی که روی شیرینیها ترک ریز زد وزیر شیرینی یک درجه تیره ترشه و دور شیرینی یک هاله طلایی شکل گرفت حاضره.از فر خارج کنید و تا یک ربع به هیچ وجه بهشون دست نزنید،بعد براحتی از کاغذ جدا میشن.
شیرینی نارگیلی بعد خنک شدن بایدرویه ای خشک وترد داشته باشه وبافت داخلش کاملا نرم،کشسان وجویدنی باشه.بافت داخل شیرینی درحین نرمی بایدکاملا مغزپخت باشه ،روی شیرینی باید ترک دار وبراق باشه .
امیدوارم آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری مورد توجه شما قرار گرفته باشه و اگر دوست داشتید برای عزیزانتون ارسال کنید. راستی حتما درستش کنید و تجربیاتتون رو در قسمت نظرات برامون به اشتراک بذارید.
ارسال پاسخ