طرز تهیه ماربلد برانيز کیک شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه ماربلد برانيز کیک شکلاتی
طرز تهیه ماربلد برانيز کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک ماربلد برانیز : امروز میخوایم یک کیک شکلاتی خوشمزه براتون آموزش بدم اسم اين دلبر جان شكلاتيِ خوشمزه ماربلد برانيز هست كه من نتونستم تو پارك خوشگلش كنمو عكس بگيرم،تازه به محض اينكه ميذاشتيمش زمين مورچه ها حمله ميكردن پس خلاصه كه همينجوري بدون گريم اومد جلو دوربين😁 طرز تهيه شو ميگم كه حتما درستش كنيد و شك نكنيد تو خوشمزه بودنش. پس بریم سراغ طرز تهیه

مواد لازم برای تهیه کیک ماربلد برانیز

کره ۱۵۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰گرم
شکلات تخته ای ۶۰گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

مواد میانی :

بنر گل من و تو

پنیر ماسکار پونه ۱۰۰گرم
شکر ۵۰گرم
کره ۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق چای خوری
آرد ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه ماربلد برانیز

ابتدا مواد کیک رو درست میکنیم: ۴ عدد تخم مرغ رو با ۱۵۰ گرم شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا موادتون پف کنه و كاملا روشن بشه و بعد وانيل رو اضافه كنيد و بعد بهش مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردید اضافه کنید (تاکید میکنم سه بار الک کنید) و با دور کند همزن هم بزنید و بعد بهش شکلات ذوب شده و ۱۵۰ گرم کره ذوب شده (کره و شکلات خنک شده باشن) اضافه کنید و با همزن هم بزنید .

مواد میانی : برای مواد میانی توی ظرف دیگه ای پنیرو شکر و کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید و باهمزن خوب هم بزنیدو بعدبهش ۲ عدد تخم مرغ اضافه کنیدو باهمزن بزنید و بعد وانیل و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید . قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و بعد مواد کیک رو داخل قالب بریزید و کمی از موادتون رو نگه دارید. و بعد روی مواد کیک با قاشق مواد پنیری رو بریزید و در انتها دو باره مواد کیک رو به آرومی روی مواد پنیری بریزید و داخل فری ک از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵ ب مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قراربدید.

من روش يكم پروتوزول و اورئو هم گذاشتم قبل گذاشتن تو فر.

طرز تهیه ماربلد برانیز
طرز تهیه ماربلد برانیز

رسپی و عکس از زهرا بختیاری عزیز