طرز تهیه نان خیس کدو حلوایی : یکی از نرم ترین و خوشمزه ترین نان هایی هست که میتونید درست کنید همین نان کدو حلوایی هست، من اولین باری که اینو درست کردم انقدر خوشمزه بود که به هیچ کدوم از اعضای خانواده نرسید 🙂 شما میتونید میزان شکلات رو بنا به ذائقه خودتون تغییر بدین و همچنین میتونید از انواع مغز هم مثل گردو در داخل این خوشمزه دوست داشتنی استفاده کنید. بریم تا این آموزش جذاب رو دنبال کنیم.
مواد اولیه برای تهیه نان خیس کدو حلوایی
85 گرم شکلات نیمه شیرین، خرد شده
1 و 3/4 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 پیمانه روغن مایع گیاهی
2 تخم مرغ بزرگ
1 پیمانه پوره کدوحلوایی، در دمای اتاق
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1ونیم قاشق چایخوری دارچین
1/2 قاشق چایخوری allspice یا فلفل شیرین
1/2 قاشق چایخوری پودر جوز هندی تازه رنده شده
1/2 پیمانه شکر قهوهای
1/3 پیمانه شکر سفید
طرز تهیه نان خیس کدو حلوایی
اول کاری باید شما چندتا وسیله رو آماده سازی کنید که برای این کار فر رو در دمای 180 درجه بزارین، داخل یک قالب 23 در 12 سانتیمتری رو چرب کنین.
شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین، داخل قیف بریزین، مواد خشک رو بجز شکرها خوب مخلوط کنین و الک کنین، تخم مرغ ها، شکرها و روغن رو در کاسه ای دیگه خوب هم بزنید، پوره و وانیل هم اضافه کنید و مخلوط کنین،
مواد خشک رو اضافه کنید به آرامی و مخلوط کنین، حالا مواد که به خوبی مخلوط شدند رو داخل قالب بریزین و با قیف روش شکلات بریزین و با لیسک شکلات رو پخش کنید، با حرکات مارپیچی روی نان خط بندازین.
دیگه مواد شما برای پخت آماده هستند اون رو به مدت یک ساعت داخل فر قرار بدین تا بپزه.
مدت زمان تهیه : 15 دقیقه
مدت زمان پخت : 1 ساعت
برای 8 نفر
173 کیلوکالری
ارسال پاسخ