آشپزیغذا

طرز تهیه پنه میگو با سس ریحان

طرز تهیه پنه میگو با سس ریحان
طرز تهیه پنه میگو با سس ریحان
424بازدید

طرز تهیه پنه میگو با سس ریحان : اگر دنبال یک پاستا با طعم غذاهای دریایی هستید این آموزش رو از دست ندید این پاستا عطر و طعم بسیار خوبی داره در کمتر از ۲۵ دقیقه آماده میشه و میتونید برای کودکان و مهمون هاتون درست کنیدو البته خودتون دیگه بهتر از خواص میگو میدونید و نیازی به گفتن دوباره اون نیست. پس با ما همراه باشید تا یک پاستا میگو با سس ریحان رو درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه پنه میگو

پاستا پنه ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیاز ( خلالی خرد شده ) ۱ عدد
روغن زیتون ۶۰ میلی لیتر
میگو ۲۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۸۰ گرم
سس ریحان به مقدار دلخواه

طرز تهیه پنه میگو با سس ریحان

برای تهیه پاستا میگو با سس ریحان ابتدا پنه را به همراه مقداری نمک ، در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد و کاملاً نرم شود. پس از این مدت ، پنه را آبکش کنید.پیاز را در تابه ای حاوی نیمی از روغن زیتون ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود ، سپس میگو ، نمک و فلفل را افزوده و به مدت۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بپزد. پس از این مدت ، پنه آبکش شده را به همراه بقیه روغن زیتون ، مخلوط میگو ، پنیر پارمزان به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید ، سپس سس ریحان را به آن افزوده ، مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

مواد لازم سس ریحان

برگ ریحان تازه ۲۵۰ گرم
فلفل چیلی خشک ۱ عدد(در صورت دلخواه اضافه کنید)
سیر ( کوبیده شده ) ۵ حبه
روغن زیتون ۱۵۰ میلی لیتر
آب لیمو تازه ۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس ریحان :

ریحان ، سیر ، روغن زیتون ، آب لیمو ترش ، نمک و فلفل را در دستگاه مخلوط کن ، ریخته و مخلوط کنید تا سس یک دستی حاصل شود. به همین راحتی به همین خوشمزگی 🙂

 

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت خوشمزه

مطالب مرتبط :

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه مجبوس عربی با گوشت مرغ

 

 

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ