پیتزای املت : با يه خمير ١٠ دقيقه اي درستش كردم خوشمزه شد دوسش داشتيم من يه پسري دارم كه خيلي مقرون به مصرفست چون فقط املت و كته گوجه ميخوره، املت پیتزا که پیتزای املتی هم به میگن یک غذای آسان و بسیار خوشمزه است که می توانید برای صبحانه یا میان وعده آن را تهیه کرده و میل کنید. پس با طرز تهیه املت پیتزایی همراه ما باشید تا املتی متفاوت درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا املت
برای درست کردن خمیر جادویی میتونید به این آموزش مراجعه کنید.
خمير مايه يك فاشق غذاخوری
نمك يك قاشق چای خوری
شكر يك قاشق چای خوری
روغن مايه دو فاشق غذاخوری
شير نصف پيمانه
آرد به ميزان لازم ( حدودا دو و نيم پيمانه )
نمك يك قاشق چای خوری
شكر يك قاشق چای خوری
روغن مايه دو فاشق غذاخوری
شير نصف پيمانه
آرد به ميزان لازم ( حدودا دو و نيم پيمانه )
آب ولرم رو به سردي يك پيمانه
طرز تهیه املت پیتزایی
برای تهیه پیتزا املتی ابتدا خمير مايه و اب و شكر و در يك ليوان مخلوط ميكنيم و روي درشو ميپوشونيم بهش ١٠ دقيقه اجازه ميديم تا عمل بياد و سپس در يك كاسه بزرگ همه مواد و مخلوط ميكنيم و خمير مايه عمل اومده هم اضافه در انتها كم كم ارد و اضافه ميكنيم تا جايي كه ارد اضافه كنيد كه خمير به دست نچسبه ( اگه آرد زياد به خورد خمير بدين خميرتون اصلا لطيف نخواهد شد و پوك نميشه ) خمير رو حسابي ورز ميديم يا صد مرتبه به كف ظرف ميكوبيم روشو پوشونده ١٠ دقيقه بهش استراحت ميديم .
يك قالب پيتزا رو چرب ميكنيم كف و دور قالب رو از خمير ميپوشونيم در كاسه اي جدا گانه من ٣ عدد تخم مرغ نمك و فلفل و اويشن و كمي پودر سير مخلوط كردم روي خمير كه در قالب پهن كرده بودم كمي پنير پيتزا ريختم بعد تخم مرغ هاي هم زده رو روي خمير ريختم و روش گوجه و پنير هاي رنگي گذاشتم ( ميتونيد پنير رنگي و حذف كنيد به جاش هر سبزيجات ، ذرت ، فلفل دلمه اي يا هرچي دوس داريد بريزيد ) داخل فر ٢٠٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه قرار دادم ٥ دقيقه اخر گريل رو روشن كردم ميتونيد اين املت رو داخل تابه با حرارت ملايم و گذاشتن دم كني روي در تابه به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقيقه درست كنيد.
رسپی : ندا اسلامی
1دیدگاه