طرز تهیه پیتزا با کراست سیب زمینی : کسی هست که پیتزا رو دوست نداشته باشه؟ اگر شما بتونید یک پتزا را به درستی و خوب درست کنید همه عاشقش میشن، شما میتونید بدون نیاز به خمیر و یا خمیر پیتزا که هزینه بردار هست آماده خریدن اون از سیب زمینی به عنوان خمیر استفاده کنید و یک طعم و مزه متفاوت به پیتزای خودتون بدید پیتزا با کراست سیب زمینی یک تنوع فوق العاده در درست کردن پیتزا به حساب میاد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با کراست سیب زمینی
مواد مورد نیاز برای هر قسمت از این پیتزای خوشمزه رو در زیر جداگانه آوردم که میتونید مطالعه کنید.
برای کراست سیب زمینی
700گرم سیب زمینی
1/2 پیمانه و یا 50 گرم پنیر چدار
1 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری و یا 28 گرم روغن مایع گیاهی
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
برای تاپینگ:
پیمانه و یا 100 گرم پنیر موزارلا
حدود 5 عدد گوجه گیلاسی که هر کدومو به 4 قسمت تقسیم کردین
ریحان خشک شده
ارگانو خشک شده
30 گرم اسلایسهای پپرونی
نکته: میتونین کلا خودتون انتخاب کنین روی پیتزاتون چی بزارین.پنیر چدار هم نداشتین میتونید از موزارلا استفاده کنید.
طرز تهیه پیتزا با کراست سیب زمینی
فر رو در دمای 220 درجه بزارین و داخل قالب دایره ای 30 سانتیمتری و یا سینی فر، کاغذ روغنی بزارین.
اول سیب زمینی ها رو بشورید و بذارید کمی بمونه تا پوستشون خشک بشه و بعد اونها رو پوست بگیرید حالا شرو به رنده کردن کنید.( با سوراخهای درشت رنده، رنده کنین.)
بعد سیب زمینی ها رو داخل یک حوله تمیز بریزین و خوب آبشو فشار بدین و خشک کنین. هرچقدر سیب زمینی ها خشکتر باسن پیتزای شما بهتر خواهد شد.
حالا سیب زمینی ها رو داخل کاسه بریزین، پنیر چدار درشت رنده شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنین.
مخلوط رو به اندازه دایره 30 سانتیمتری پخش کنین بصورت یکنواخت، 25-30 دقیقه بپزین تا گوشه هاش کمی طلایی شه
از فر در بیارین و مواد تاپینگ دلخواه رو روش بریزین و 10-15 دقیقه دیگه بپزین تا پنیر آب شه.
حالا دیگه این خوشمزه آمادس و میتونید میل کنید.
ویدیو آموزش طرز تهیه پیتزا با کراست سیب زمینی
مدت زمان تهیه : 15 دقیقه
مدت زمان پخت : 45 دقیقه
برای 2-4 نفر
ارسال پاسخ