کیک

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی
طرز تهیه چیز کیک نیویورکی
64بازدید

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی : سلااام امیدوارم حالتون خوب باشه براتون دستور یک چیز کیک که تو فر پخته میشه و خیلی هم خوشمزس براتون دارم.چیز کیک نیویورکی یا نیویورک چیزکیک یک خوشمزه بینظیر هست این چیز کیک یکی از محبوب ترین شیرنی های به حساب میاد، همانطور که از اسمش معلومه اصالتی آمریکایی داره این شیرینی در دو نوع یخچالی و پختنی آماده میهش که من براتون رسپی فوق العاده پختنی اونو براتون آماده کردم.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک نیویورکی

چون نیویورک چیز کیک از دو قسمت تشکیل شده مواد هر قسمت رو به صورت جداگانه براتون مینویسم راستی این مقدار مواد برای 8 نفر کافی هست.

مواد لازم برای پایه یا کراست:

بیسکویت پتی بور ۲۳۰ گرم
شکر ۱/۴ پیمانه
کره ذوب و خنک شده۱۳۰ گرم

مواد لازم برای قسمت پنیری:

پنیرخامه ای ۳۵۰ گرم
خامه ترش۲۰۰ گرم (سوپرمارکتها دارند)
خامه صبحانه  ۱۰۰ گرم
تخم مرغ کامل ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر1 پیمانه
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مایع 1 قاسق چای خوری

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی مرحله به مرحله

برای شروع کار درست کردن نیویورک چیز کیک ابتدا بیسکویت را پودر کرده و با شکر مخلوط کنید بعد کره را اضافه کرده و مجددا با هم مخلوط کنید تا شبیه شن در بیاد.من اینکار رو با غذاساز انجام دادم. بعد کناره های قالب کمربندی ۲۳ سانت را با کره چرب کنید.مواد کراست را کف قالب پخش کرده و فشار دهید تا همه جا یکدست پخش و پِرِس بشه. اطراف قالب را با کاغذ آلومنیوم ضخیم بپوشونید بطوری که تا لبه ها بالا بیاد(برای اینکه آب داخل قالب نفوذ نکنه)

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه چیزکیک دولسه دو لچ و بریتل بادام
حالا مواد پنیری رو آماده کنید :

پنیر و خامه ترش با همزن بزنید. شکر اضافه کنید و مجدد بزنید وانیل بریزید و مخلوط کنید.تخم مرغها اضافه و مخلوط کنید(زیاد نزنید در حد یکدست شدن) آرد اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر خامه بریزید و مخلوط کنید توجه داشته باشید که حتما از ابتدا تا انتهای کار چندین بار اطراف ظرف رو با لیسک تمیز کرده و مواد رو به مرکز ظرف منتقل کنید تا همه مواد یکدست همزده بشه.مواد پنیری رو روی پایه بیسکویتی داخل قالب بریزید روی اونو صاف کنید.

قالب رو داخل یه سینی یا قالب بزرگتر که آب جوش داخلش ریختین قرار بدین(آب تقریبا سه سانت از قالب بالا بیاد) و بعد در فری که از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه قرار بدین.

خارج کردن چیز کیک نیویورکی از قاب

بعد از این مدت فر رو خاموش کنید و اجازه بدین قالب داخل فر با در بسته به مدت نیم ساعت بمونه بعد بیرون بیارین بعد از ده دقیقه کناره های کیک رو با کاردک از قالب جدا کنید وقتی کاملا خنک شد روی اونو سلفون بکشید و بذارین در یخچال حداقل شش ساعت بمونه تا کاملا خنک بشه.یک شب اگه در یخچال باشه خیلی خوبه بعد هم که تزیین کنید و با یه برش از این چیز کیک خوشمزه از خودتون پذیرایی کنید.نوش جان

چیز کیک نیویورکی
چیز کیک نیویورکی

رسپی و عکس از نجمعه السادات شریعتمداری

مطالب مرتبط :

طرز تهیه کرامبل هلو

طرز تهیه کرامبل کیک نیویورکی

طرز تهیه کرپ کیک بیست لایه شکلاتی

منبع : سایت گل من و تو - کانال گل من و تو

اینستاگرام گل من و تو

ارسال پاسخ