کیک

طرز تهیه کرامبل هلو فوق العاده خوشمزه + مراحل

طرز تهیه کرامبل هلو
طرز تهیه کرامبل هلو
181بازدید

طرز تهیه کرامبل هلو : در فصل تابستان میوه های تابستانی فوق العاده خوشمزه و عالی هستند و میشه از اونها شیرینی های خوشمزه درست کردف اگر شما هم میوه هاتون توی یخچال داره خراب یمشه میتونید خیلی سریع دست به کار بشید و اونهارو به خوشمزه های جذاب تبدیل کنید. در این شیرینی میتونید به جای هلو از شلیل هم استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کرامب هلو

موادی که در ادامه بیان میشه برای ۱۲ نفر کافی هست

برای رویه کرامبی:

1 و ۱/۴ پیمانه یا ۱۷۵ گرم آرد
۱/۳ پیمانه یا ۷۴ گرم شکر قهوه ای روشن
۱/۳ پیمانه یا ۷۴ گرم شکر
۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۴ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱/۴ قاشق چایخوری پودر جوز هندی
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ پیمانه کره آب شده

برای کیک :

1 و ۱/۲ پیمانه یا ۲۱۴ گرم آرد
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
حدود ۳ عدد هلو یا شلیل متوسط که هر کدومو به ۱۰ اسلایس بریدین
۳/۴ پیمانه یا ۱۷۰ گرم شکر
۱۱۳ گرم کره نرم
۲ تخم مرغ بزرگ یا ۳ تخم مرغ متوسط
وانیل به مقدار لازم
۱/۳ پیمانه یا ۸۰ گرم خامه ترش یا ماست پرچرب
۱/۳ پیمانه یا ۸۰ میلی لیتر باترمیلک(دستور در پایین هست)

برای سس وانیلی:

1/2 پیمانه یا ۶۶ گرم پودر قند
۱ قاشق غذاخوری خامه یا شیر یا مخلوطی از هردو
وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه کرامبل هلو خانگی

خب ابتدا فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین تا گرم بشه سپس برای کرامب ها، همه مواد و بجز کره مخلوط کنین و کره آب شده رو اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنین تا مخلوط شه.

برای کیک، آرد، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین .شکر و کره رو با سر پدالی همزن بزنین تا خامه ای شه بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری بزنین تا مخلوط شن، باترمیلک و خامه ترش یا ماست رو مخلوط کنین و ابتدا ۱/۳ مخلوط آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین با لیسک بعد نصف مخلوط باترمیلک رو اضافه کنین و مخلوط کنین سپس ۱/۳ مخلوط آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد نصف باقیمانده مخلوط باترمیلک رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد مخلوط آرد رو اضافه کنین و باز با لیسک زیرورو کنین .در این مراحل اصلا زیاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن و فقط با لیسک با همزن نه.

ریختن مواد کرامبل هلو داخل قالب

خمیر آماده شده را داخل قالب ۲۳ سانتیمتری که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روش هلو یا شلیل هارو بچینین و روی اونام کرامب هارو با دستتون خرد کنین و تکه تکه بریزین روی میوه ها و در فر حدود ۵۰-۵۵ دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز در بیاد از وسط کیک.

ریختن خمیر کیک در داخل قالب
ریختن خمیر کیک در داخل قالب
لایه هلو کرامب هلو
لایه هلو کرامب هلو


برای سس، همه مواد و مخلوط کنین.اگه شل بود، پودر قند و اگه سفت بود شیر یا خامه اضافه کنین و مخلوط کنین و روی کیک سرد شده بریزین .

لایه روی کرامبل هلو
لایه روی کرامبل هلو


برای باترمیلک، داخل یک پیمانه، یک قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و پنج دقیقه صبر کنین تا شیر ببره. که البته ما فقط به ۱/۳ پیمانه ازین نیاز داریم.

کرامبل هلو یا کرامب هلو
کرامبل هلو یا کرامب هلو
مطالب مرتبط :

طرز تهیه کرامبل کیک نیویورکی

حتما مطالعه کنید
طرز تهیه چیز کیک بادام و عسل فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه کیک کرامبل آلبالو تجربه بی نظیر

طرز تهیه کیک هلو خوشمزه

ارسال پاسخ